Şirin Berber

Şirin Berber

30 Mart 2010 | Salı

Çok değişmiş...

Müthiş oynadı Trabzonspor. Elbette alkışın fazlası Şenol hocaya. Bir futbolcu grubu ancak bu kadar değişebilir. İç sahada Diyarbakır'a kaybetmişti Trabzon. Ardından Manisa mağlubiyeti. Futbol adına hiçbir şey yoktu ortada. Karşı duran, direnen, formasına sahip çıkan bir futbolcu yoktu sahada. Neydi o Kasımpaşa maçı? Seyrederken daraldım, utandım. Teşekkürler Şenol hocam. Yüzünü güldürdün bordo-mavililerin. Genç bir takım Kayseri. Koşma sorunu yok. Tolunay kardeşim de iyi iş çıkarmış. Sistemi eksiksiz uyguluyorlar. Topun olduğu yere göre en doğru davranışı gösteriyorlar. En ufak açığı, en kısa zamanda değerlendiren bordo-mavili hamlelere karşılık veriyorlar. Tekniği fazla geldi, geniş alanda pres yemedi bordo-mavililer. Mecburen arkayı kalabalık tuttu ev sahibi. İlk 45 bitti. Önde bir top kapamadı Kayseri.

Biraz daha tedavi gerek

Her hücumda rakip ceza sahasını gördü Trabzon. Ancak gol pozisyonu sayısı bir! Onu da beşlinin solundaki Gabriç yakaladı. Beşlinin sağı Burak ve altıncısı Umutçimlerin altına saklandılar. Ön taraftaki sıkıntı sürüyor. Messi'ye benzetmiş Alanzinho'yu. Biraz daha tedavi ederse trilyonlar boşa gitmeyecek gibi. Selçuk, Colman hatta Gabriç... Onur ve önündekilerin performansının farkındayım. Sağlıklı adımların savunmadan başladığı ortada. Önce oyuncuları, sonra sistemi değiştirdi Şenol hoca. Teofilo ortaladı. Selçuk kafaya çıkamadı. Penaltıyı çalamadı Fırat Aydınus. Makakula'nın golü, golcüsüz oynamanın cezası oldu Trabzonspor'a...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor