Şirin Berber

Şirin Berber

24 Haziran 2010 | Perşembe

Hayalde kalsın

Enteresan değil mi! Şu durumda bile kimsenin sesi çıkmıyor. Alıştılar galiba, bıktılar mı yoksa? "Daha ne olsun?" diyenler bile vardır. Bir faydası olmadığına inandılar herhalde!
Neydi o Mehmet Ali Yılmaz'lı seneler. Lig ikinciliği bile kabul görmez, bin türlü yetersizlik yüklenirdi.
Her taraftan alternatif başkan adayları çıkar yer yerinden oynardı. Mesele o ya da bu değil.
Her insanın seveni de karşı olanı da vardır.
96 Mayıs'ında bile binler kulübe saldırdı. 13 milli futbolcusu olan, kasasında eski para ile 4-5 trilyon bulunan, ligin son maçında kirli işlerle şampiyonluğu verdiği çok açık görülen bir yapıyı bile yerinden oynattılar. Ocak 2000'de bir kez daha dağılmış, değişmişti yapı... Kulüp üzerinde büyük mücadeleler yaşanmıştı.
Galiba, değişti Trabzon'um! O zamanlar paralı değildi lig. Yayın geliri diye bir şey yoktu. Tribün paraları deplasman masraflarına yetiyordu ancak. Parası yoktu kulübün. Başa geçenin tek kârı o mevkinin verdiği şöhretti yani. O zamanlarda başkanlık yapmıştı başkan Şener. Kulübe çok faydası olmuştu fakat kendi iflas etmişti.

Aman sayın başkan!

Gördüğünüz gibi çok değişmiş Trabzon'um. Bugün hesap eksi yazıyor. Eski parayla yüz trilyonları geçmiş kulübün borcu. Bir tek kupa mıdır karşılığı? Fenerbahçe'yi çelmelemek yeter mi koskoca Trabzonspor'a? "Başkanı Şener, hocası Güneş olan kulüp eksiği kapatır" diyor kulübün asbaşkanı.
Sizin aklınıza gelenin bin katını düşünürüze getiriyor. İyi de eyleme geçemediniz bir türlü. Kaç sene oldu hâlâ tutturamadınız kaleyi. İki metre yandan aut oluyor vuruşlar. 6.5 milyon dolarlık gol kralını alıyor tutturamıyor. 3.5 milyon daha katarak kulübeyi dolduruyorsunuz. Sadece sol açık için 5 adam aldınız hepsi başka mevki çıktı.
Takımın eksiği ön tarafken geriyi takviye ediyorsunuz. İhtiyaç olan golcüyü ne zaman alacaksınız? Sol ayakla orta yapan bir kenar oyuncusu? Kadroda ki fazlalıklar! Sakın sayın başkan sakın! Hayallere gem koymaya kalkmayın.
O müzeye lig kupasını getirmeden benzer bir laf etmeyin. En az sizin kadar bilir bordo-mavililer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor