Şirin Berber

Şirin Berber

14 Ağustos 2010 | Cumartesi

Ürkütüyor Trabzon

Bu sene de iyi başladı bizim uşaklar. Bursaspor ile oynanan maçta her an, her dakika önde sıkıştırma vardı. Bir kere dahi, arkada, ortada kafasını kaldıran, ona ya da buna pas atma şansı, düşünmezamanı olmadı. Üzerine gelen baskıdan şişirmek zorunda kaldılar. İşte burası korkutuyor beni. Hatırlıyorum geçen sene de kamp sırasında bu şekil oynuyorlardı. Standard Liege ve Werder Bremen'i aynı böyle yenmişlerdi.
Kamp ortamında sadece futbol için yaşamış, zirveye vurmuşlardı. Ne zaman memleket işlerine döndüler, sahada gizlenecek yer aramışlardı.
Hoca başka memleketliydi fark etmedi.
Son oyunda ilgimi çekti. Yattaraoyuna girdikten sonra çok da gereği yokken sağ bek tarafına yardıma koştu. 7 senede yapmadığı kadar savunmaya yardım etti. Hakikaten düzgün dursalar her şey güzel görünüyor. Her mevkide banko oynayacak kaliteli futbolcular var.

JAJA'NIN GELMESİ SÜPER
Kimseye mecbur değil Trabzonspor. Özellikle Jaja'nın gelmesi süper oldu. Aklımda kalan, süper futbolcunun Trabzonspor'un oyun yapısına çok uygun olduğu.
Hiçbir rakipte olmadığı kadar bütünlük arz ediyor Trabzonspor. Son maçta Teofilo'nun topa vuruşlarının gol olması ilginç. Aynı şekilde geçen sene de vuruyordu ama gol olmuyordu. Umutyoktu! Sahanın içinde onu engelleyen olmadı 3 gol attı çocuk. Eğer o Alanzinho da olmasaydı 3 daha atardı. İşin tuhafı bir tek bizim köşede olumsuz not almış ufaklık. Yazan ve konuşanların futbol bilgisinden şüphe ediyorum.
Eğer o maçta Alanzinho süper oynadıysa Teofilo ne oynadı, Selçuk, Colman, Serkan, Egemen ne oynadı?
Trabzonspor için Ankaragücü maçı kritik. Liverpoolmücadelesi öncesi alınacak galibiyet moral ve motivasyon açısından çok önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor