Şirin Berber

Şirin Berber

24 Ağustos 2010 | Salı

Hesapsız oyun

İki hoca bile bu kadar gol olacağını hesaplamamıştır. İlk 45'te 5 gol. İzlemesen mükemmel futbolu kaçırdım zannedersin. Yok öyle bir şey aslında. Duran toplardan goller attı Trabzon. İki kişilik hücumlarla karşılık verdi Fener. Tüm savunma kalenin önüne gömülmüş, gol yiyorsun. En ufak bir baskı da kül gibi dağılıyorsun. Milyon dolarlık, futbolculara bakar mısınız? Hücum ederken eksik, savunurken kalabalık duruyorlar. Nerde çokluk orda karışıklık misali bir işe de yaramıyorlar. Eksik olan sonuç alıyor, kalabalık duran birbirine bırakıyor. Tek kanatlı Trabzon'a döndük yine. Alanzinho'ya yer bulmak için koca takım feda edilmez ki. Umut'la da olmadığını görmüştük geçmişte. O Jaja ne diye oturur kulübede. O ikisi kadar oynayamıyorsa o da boş transfer demek ki.

Yürüyemez duruma düştü
Dakikalar geçtikçe Colman'ın da bir fayda etmediğini gördük. Fakat kulübede eksiği giderecek isim yoktu. Mevcutlarla devam etmek zorundaydı Şenol hoca. Memleket havası girdi devreye. Koşmayı bıraktım hızlı bile yürüyemez duruma düştü Fener. Teofilo ve Yattara maçı bitirirdi, boş kaleye dürtemediler. Colman üretimi kaçan penaltı heyecanın son ana kadar sürmesini sağladı. Önceki maçların tam saha presi işe yaramadı. Diri olduğu bölümde o presi kırdı Fenerbahçe. Alan savunmasıyla oynamayı becermeli Trabzonspor. Rahat pozisyon buldu kolay goller attı Fener. Son çeyrekte sistem falan kalmadı. 20 sene öncesinin futboluna döndüler. Hakem Gezer iyi bir yönetim gösterdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor