Şirin Berber

Şirin Berber

04 Mayıs 2011 | Çarşamba

O sene bu sene...

Bu sene o sene... Önümüzdeki maç hasretin bitimi olabilir. Sert bir takım Kardemir Karabükspor. Çok da oturmuş taktiği var. Takım savunması gelişmiş, hücum aksiyonları dengeli.
Sahanın zemini, hava, ortam farklılığını da hesaba katarsan tökezleyebilir Fenerbahçe.
Bu kadar emeğin karşılığı olmalı. En başından tam kapasite kullandı Trabzonspor. Her oyunu final havasında geçtiler. Sahip olduğunun fazlasına çıktı camia.
İlk devreyi iç karışıklıklarla geçirdi Fenerbahçe...
Eğer futbolun bir damla adaleti varsa o kupa Trabzon'a gelir. Futbolcu kalitesi daha yüksektir rakibin, ekonomik imkânları çoktur, içerideki kuvvetinden fazlası dışarıda hareketlidir.

Küçük ayrıntılarda gizli

Oynamadan kazanacak kadar kuvvetlidir rakip fakat görüldüğü gibi kaç maç sonrası puan puanadır yarış. Küçük ayrıntılarda gizlidir şampiyonluk kupası. Taktiği, sistemi daha işler haldedir bordo-mavililerin. İstisnalar hariç tam kapasite kullanmıştır futbolcusu.
Çok da güzel söylüyor Şenol hocam: "Biz işimize bakacağız." Ah o işimize bakma işini 15 sene önce becerebilseydi Trabzonspor.
Şampiyonluk gittiğinde o güzelim yapı dağılıp gitmeseydi.
Bu lig böyle işte. Hesap sadece top sahasının içinde olmuyor. Sonucu belirleyen başka şeyler var. Var olduğunu da herkes biliyor, ona rağmen kurulan yapının üzerine yüklenip, haksız yere dağıtıyor. "İyinin düşmanı mükemmeliyeti aramaktır" der üstat.
Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmasak!
Bakın söyleyeyim şu an lig ikinciliği garanti. Son 10 senenin en iyi derecesi sanırım. Dahası eksiği belli bir kadro var elde.

Son sözüm hakemlere...

O dedi, bu yaptı demeyle nereye varılır, eldekinin kıymetini bilmeli. Sadece birkaç takviye ile çok güçlü bir takım olur elde. Şu yapıyı oluşturmak için neler feda edildi hatırlayın. Ederinden fazlasını harcadı Trabzon kenti...
Son sözüm hakemlere;
Sevgili hocalarım hiç olmazsa şu kalan maçlarda adaletli olun.
İsim, resim ayırmadan futbol ne emrediyorsa ona uyun lütfen.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor