09 Mayıs 2010 | Pazar

Ateş neden karşıda?

Dünkü maçta sahaya çıkan oyuncular arasından gelecek sezon takımınıza bir hücumcu almak isteseniz kimi seçersiniz?
Jo mu, Necati mi?
Aklı başında hiç bir futbol yöneticisi, çok daha pahalı olan Jo'yu seçip gol yollarını ona emanet etmek yerine, kesinlikle Necati'yi tercih ederdi.
Peki o zaman Necati'nin suçu ne? Türk olmak, kadınlarla gece alemi yapmamak, belki biraz da fazla açık sözlü olmak. Oysa, sesini hiç çıkarmasa, takım kötü gitse bile dalgasına baksa, yönetimlerin başını ağrıtmayıp etliye sütlüye dokunmasa bu takımda kalabilirdi. O'nu takımda tutamayıp alemcilerden takım ruhu bekleyenlere ithaf etmek gerek.
Elindeki kıymetleri bozuk para gibi harcayan transfer sihirbazları, devre arası sağdan soldan yama oyuncularla şampiyon olmayı umuyorlar.

Hovardalarla bu kadar

Elbette tüm olumsuzluğu Jo'ya yüklemek gibi bir niyetim yok, ama dün kulübede tek hücumcu yedeğin Dos Santos olduğu gerçeği, sarı kırmızılılarda transfer anlayışının çöktüğünün resmi belgesidir.
Necati'nin bu sezon kadroda olması belki de bir şampiyonluk getirebilirdi. Ben sahaya bakınca Jo yerine Necati'nin bu formayı çok daha fazla hak ettiğini görüyorum. Muazzam bir strateji ve harika bilgi birikimi bu olsa gerek!
O kadar başarılı bir tercihler silsilesi ki, maçın gollerini bile Antalya attı. Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray, o müthiş hücumcu takım Antalya takımını rahatsız bile edemedi. Arda hala küskünlerde, "hadi ben oynamayayım da ne yapacaklar görelim" havasında. Keita tek başına çırpınıyor ama o da serseri mayın gibi, yavaş çalışan dişliler arasında kendini kaybetti.
Topal standart işini yaptı, başka da şöyle hakkında iki cümle kurulacak oyuncu yoktu sahada.
Hovardalarla bu kadar; takım puan, yöneticiler para hovardası.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor