28 Mayıs 2010 | Cuma

Ümitlensek mi?

Galatasaray transfer politikasında son üç sezondur ilk kez doğru yolu buluyor mu ne?
Gazı kaçmış şöhretler yerine genç ve umut vadeden jenerasyona öncelik verilmesi keyiflendirici.
Hâlâ transfer sihirbazlarına marjımı koruyorum.
Sansasyon üretmek adına takıma adaptasyondan çok ismin parlaklığına önem veren zihniyet işbaşında. Fakat şu ana kadarki yerli oyuncu transferinde izlenen yol son derece umut verici. Hepsi genç, hepsi yetenekli, hepsi işlenebilir futbolcular transfer edildi.
Serdar Özkan, dışlanmış Beşiktaşlı şu an için çok büyük gibi görünmese de sezon içinde yılın en doğru tercihlerinden birisi olabilir. Hem bonservisi ödenmediği için hem de her daim hareketli ve iş bitirebilir olduğu için. Bazıları onun savruk olduğunu düşünebilir ama unutulmamalı ki geçen sezon oynanan G.Saray-Beşiktaş derbilerinde Leo'nun kalesi önünde en fazla görünen oyuncu da Özkan'dı.

Hepsi değerli isimler

Mehmet Batdal
, futbolumuzda çok az gelen fizikli santrfor özelliğini sonuna kadar barındıran bir oyuncu. Futbol bilgisinin eksikliği olduğu yönünde bir kanaat olsa bile, Galatasaray forması içinde eğitilmesi nisbeten kolay olacaktır. Dolu tribünler ve her olumlu hareketin motivasyonu bu tür oyuncular için çok önemlidir. İzmir'den geliyor olması da, İstanbul'daki yıkıcı gece hayatı için zorlanmayacağını düşündürtüyor.
Ali Turan bence stopere aklını koyan çok ender yerli oyunculardan birisi. O da şu an neon ışıklarının gerisinde kalmış gibi görünüyor ama hiç kuşkunuz olmasın sahaya çıktığında şaşırtıcı ve imrendici performans gösterme potansiyeline sahip. Çağlar Birinci milli sol bek, Hakan Balta'nın alternatifsizliğini giderecek isabetli bir isim.
Adı geçen G.Antepli Murat Ceylan 22 yaşında, ön libero gibi kritik bir yerde yüksek mücadele gücü taşıyan bir başka oyuncu. Transferi büyük olay olur. Galatasaray takımı Muhammed Altıntaş'tan sonra o tarz pırpır ve hiç yılmayan bir oyuncuya daha sahip olur.
Bakalım, devamı nasıl gelecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor