14 Ocak 2010 | Perşembe

Hazırlık maçı...

Ligde zirve mücadelesine inatla devam eden Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da aynı görüntüyü sergiliyor. C Grubu'ndaki 2. maçında gücü kendisiyle kıyaslanamayacak Tarsus İdmanyurdu'nu ağırlayan yeşil-beyazlı ekip, ilk yarıda kontrollü bir oyun sergiledi. İlk 15 dakikada kurduğu baskıyla rakip kaleye yüklenen Timsah, bu periyotta istediği golü bir türlü bulamadı. İlk yarının geri kalan bölümünde ise maç neredeyse orta sahada geçti. Bursaspor defansının hata yapmasını bekleyen konuk ekip, umduğunu bulamayınca ilk yarıda rakip kalede pek fazla görünemedi. Ancak ikinci devrede Tarsus forvetinin beklediği hataları yapan yeşil-beyazlı defans oyuncuları adeta rakibinin ekmeğine yağ sürdü. Turgay'ın golü ile geriye düşen 2. Lig temsilcisi, bu hatalardan birinde Özgür Çetiner ile beraberliği de yakaladı. Ne var ki bu gol aynı zamanda uyuyan devi uyandırdı. Bir anda bambaşka bir Bursaspor sahneye çıktı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen ev sahibi takım, Sercan'la net bir fırsattan yararlanamasa da golün ayak sesleri duyulmaya başlanmıştı. Zaten çok geçmeden, dakikalar 74'ü gösterdiğinde Bursaspor'da ilk resmi maçına çıkan İglesias Timsah'ı yeniden göne geçirdi.

Belli ki kafası karışmış
Taraftarın ilgisizliği nedeniyle hazırlık maçı havasında geçen karşılaşma, futbol olarak pek zevk vermedi. Kupa yolunda bir engeli daha aşan yeşil-beyazlılar sahadan istediği sonuçla ayrılarak yoluna devam etti. Konuk Tarsus ise bu sonuçla kupaya havlu attı. Dün akşamın bir başka gerçeği de Sercan'ın düşük performansıydı. Adı sürekli Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan genç futbolcu, hayalini kurduğu takımlardan birine gidememenin verdiği hayal kırıklığının yansıması olsa gerek pek de etkili olamadı. Dünkü görüntüsü gösterdi ki Sercan'ın kafası epey karışmış. Sahada kaldığı 85 dakikada vasatı aşamayan genç futbolcu, ilk golün asisti dışında bir şey yapmadı. Bunun sonucunda maç bitmeden oyundan alındı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor