19 Ocak 2010 | Salı

Bursa'ya bıraktılar

Ligde olduğu gibi kupada da tam gaz yol almak isteyen Bursaspor, lider olduğu C Grubu'nda Denizli'den çelme yedi. Gruptaki diğer maçlarını kazanan yeşil-beyazlılar, çok arzu ettikleri Türkiye Kupası'nı alma yolunda çok önemli olan iki puandan oldu. Gelen beraberlik zaten ateşten gömlek olan grupta 3 takımın da çeyrek finale çıkma şansını doğurdu. Böylece Bursaspor, ayağına gelen turu garantileme fırsatını elinin tersiyle itmiş oldu, çeyrek final şansını evindeki Sivasspor karşılaşmasına bıraktı. Ama 27 Ocak'taki maç hiç de kolay olmayacak. Resmen final havasında geçecek olan mücadelede Bursa, ligde umduğunu bulamayan, tüm ümidini kupaya bağlayan Sivas'ı ağırlayacak. Gruptan çıkmayı en az Bursa kadar arzulayan Sivas kolay teslim olmayacaktır.

Gerekeni yapacaktır
Yeşil-beyazlılar için zor bir sınav. Ya rakibini yenip kupa finali için yoluna devam edecek ya da lige geri dönecek. Tabii ki Bursa camiası bunu asla istemiyor. "Kupadan eleneceksek finalde elenelim" görüşü hakim. Tabii bir gerçek de şu: Çeyrek finale daha yakın olan taraf şüphesiz Bursa. Deplasmanda Denizli karşısında alınan beraberlik kimseyi yanıltmasın. Bu takım istediğinde kazanamayacağı maç olmadığını zaten ligde gösterdi. Bu denli kupayı arzulayan Bursa, kendi sahasında oynayacağı maçta kolay kolay puan kaybetmeyecektir. Rakibin kim olduğu önemli değil. Önemli olan Bursaspor'un isteği. Bir de taraftarının desteği unutulmamalı. Bu maçta da taraftar desteğini arkasına alacak olan Bursa, kentte özlemi duyulan kupa için gerekeni yapacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor