28 Ocak 2010 | Perşembe

Al sana galibiyet

Ziraat Türkiye Kupası'nda final hedefleyen Bursaspor, dondurucu havada ağırladığı Sivasspor'u farklı yenerek taraftarının içini ısıttı. Daha da önemlisi yeşil-beyazlılar istediği zaman neler yapabileceğini gösterdi. Hatırlanacağı gibi bir önceki hafta Denizli karşısında alınan beraberlik sonrası Bursa'nın çeyrek final şansını zora soktuğu konuşulmaya başlanmış, gruptaki 3 takıma çeyrek final şansı doğmuştu. Üstelik, lige adeta havlu atan Sivas gözünü tamamen kupaya çevirmişti. İşte bu atmosferde rakibini ağırlayan Bursaspor, kupayı ne kadar istediğini net bir şekilde gösterdi. Yeşil- beyazlı takım bir anlamda "Çeyrek final için galibiyete ihtiyaç varsa al sana galibiyet" dedi. Üstelik bunu yaparken hiç de zorlanmadı. Sivasspor da elinden geleni yaptı. Hakkını yememek lazım. Ama karşısındaki takım çok iyiydi. Çaresiz kalan kırmızı-beyazlı ekibin yapabileceği çok şey yoktu.

Kaderine razı oldu
İlk yarının sonuna doğru Ozan İpek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturunca galibiyetin ayak sesleri duyulmaya başlandı. İkinci yarı sahne alan suskun golcü Sercan Yıldırım üst üste iki kez Petkoviç'i mağlup edince de maç koptu. Büyük ümitlerle geldiği Bursa'da umduğunu bulamayan Sivas kaderine razı oldu. Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri bir engeli daha aşarak ligdeki yükselişine kupadaki başarısını da ekledi. C Grubu'nun lideri olarak çeyrek finale çıkan Timsah'ın bu görüntüsü finalin çok da zor olmadığını gözler önüne serdi. Sivas karşısında 3 gole imza atan Sercan Yıldırım kalitesine yakışanı yaparak son dönemlerde kendisine yöneltilen eleştirilere futboluyla cevap verdi. Bursa'nın 4 farklı galibiyetinde büyük paya sahip olan Sercan, gelen teklifleri bir kenara bırakıp, takımının başarısı için çalıştığını sergilediği futbolla gösterdi. Sonlara doğru oyundan alınan Sercan'ı ayakta alkışlayan taraftarlar genç oyuncunun ligde de aynı başarıyı göstermesini bekliyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor