28 Şubat 2010 | Pazar

Coştu bir kere

Sahasını kapatsan da seyircisini engellesen de bu Bursaspor'u durdurmak mümkün değil. Çünkü takım coştu bir kere. Vız geliyor tüm engellemeler yeşilbeyazlı takıma. Şahlanmış, şampiyonluğa doğru gidiyor. Durdurabilene aşkolsun. Pisipisine kaybedilen Türkiye Kupası turundan sonra futbol tarihimizde eşine ender rastlanan bir kararlılıkla lige sarsıldı Bursaspor. Sahasında tüm spor kamuoyunun hem fikir olduğu penaltısı verilmediği gibi, birçok faul pozisyonu görmezden gelinen yeşil-beyazlıların, yarı final şansı elinden alındığı yetmemiş gibi, bir de sürgüne gönderildi. Tamam maç sonrası tepkiyi abarttı taraftarlar ama hiç mi hakkı yoktu tepki göstermeye...

Yetenekli bücür Batalla

Yenen hakkını, savunan seyirci sahasının kapatılmasını hazmetti. Ancak, "Zaten sürgünde oynanan maça, bir de seyirci yasağı koymanın ne anlamı vardı" diye sormadan geçemiyor insan. Peki sonuç: Sonuç şu, tökezlenmesi beklenen Bursaspor, tam tersine hızını aldı, sol şeritte tam gaz ilerlemeye başladı. Artık rakipler düşünsün. Hedefe kilitlenmiş yeşil-beyazlılara saha dışından gelen engeller de vız geliyor artık. İşte Sivasspor maçı. Bu maçta Bursaspor'un puan kaybetmesi birçok kesim tarafından açıkçası bekleniyordu. Maalesef bu beklentiler tutmadığı gibi belki de Bursaspor en kolay galibiyetlerinden birini aldı. Trabzon'u, F.Bahçe'yi boş geçmeyen yetenekli bücürü Batalla'nın müthiş frikik golüyle öne geçen Timsah, zorlanmadığı maçtan 3 puanı, 3 farkla aldı. Puanını 46'ya çıkartan Bursaspor, sıralamada bir basamak daha yükselirken, rakiplerinin puan kaybetmesini bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor