01 Mart 2010 | Pazartesi

Keyifler yerinde

Süper Lig'in en keyifli takımı şüphesiz Bursaspor'dur. Sergilediği futbola doyum olmadığı gibi taraftarını da hiç üzmüyor. Çünkü savaşıyor, kazanıyor ve en önemlisi zirve yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hele Sivas maçından sonra yeşil-beyazlıların keyfine diyecek yok. Her şey yolunda gidiyor, tam istenilen gibi. Kaybetmenin ne anlama geldiğini bilmiyor bu takım. Yenik duruma düşse de maçı kurtarmasını biliyor. Hırsı var çünkü, savaşıyor, kolay kolay teslim olmuyor rakibine. Beşiktaş ve Fenerbahçe bunun en büyük örnekleri. Her sezon şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen bu iki takımı bu şartlarda yenmek her babayiğidin harcı değildir. İşte bunun başarabilen bir Bursaspor var artık.

Şampiyonluk zor değil

Unutmadan, bu takım Galatasaray'ı da yendi. Hem de güle oynaya. Yani demek istediğimiz şu; niye olmasın? Niye bunları yapabilen bu takım şampiyon olmasın? Görünen köy kılavuz istemez. Taraftar inanıyor, futbolcular inanıyor, kısacası tüm camia şampiyonluk beklentisi içine girdi bile şimdiden. Bunu söylemek için çok erken ama çok da imkansız değil. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş. Zirvede Bursaspor'un ayak sesleri duyulmaya başladı. Puan kaybetmesine kesin gözüyle bakılan maçları bile galibiyetle bitiren bu takım önümüzdeki haftalarda daha da çok konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor