06 Mart 2010 | Cumartesi

Her maç final

Ligin bitimine 11 hafta kala hangi maç kolaydır ki? Bursaspor'un bugün oynayacağı Diyarbakır maçı kolay olsun! 'Zor maç', 'kritik sınav' başlıkları atıldı günler öncesinden Diyarbakırspor-Bursaspor maçı için. İki takım arasındaki güç ve futbol kalitesi göz ardı ediliyor. Ligin başında fırtına gibi esen Diyarbakır'dan eser yok artık. İlk haftalarda deplasman galibiyetleriyle dikkat çeken Diyar, Bursa'da 4 golle mağlup olmuştu. Ve son haftalardaki karnesine baktığımızda güney doğu temsilcisi adeta eriyor. Diğer tarafta ise son 7 haftada maç kaybetmeyen ve şampiyonluk planları yapan Bursaspor var. Diyarbakır'ı küçümsemiyoruz, istediği zaman etkili futbol oynayabilen bir takım. Evet zor bir maç olacak ama bu maçı zorlaştıracak olan unsur rakibin iyi futbol oynaması değil, ilk maçta yaşananlar. Hatırlamak bile istemiyor insan ilk maçta yaşanan o olayları...

Diyar hırslı oynayacak
Sahada farklı yenildiği yetmiyormuş gibi birde taraftarın gereksiz tepkisine maruz kalan Diyarbakırlılar kendilerine yapılanları unutmayacaktır. Futbolcusundan, yöneticisine ve taraftarına kadar herkes Bursa'ya bilendi. Bursaspor'u yenmek Diyarbakırlılar için en büyük intikam olacaktır. Bu nedenle sahaya hırs küpü olarak çıkacak oyuncular, bugüne kadar yaptıklarının en iyisini yapacaklar. Karşılaşmanın favorisi Bursaspor ama Diyarbakırspor bu maçı rakibinden çok daha fazla arzuluyor. Çekişmeli ve zevkli bir karşılaşma olacağı şüphesiz. Galibiyete bir adım daha yakın olan Bursaspor'un, Volkan Şen'den yoksun olması ve hafta arasında bir maç daha oynayacak olması, takım adına dezavantaj. Bu da rakibinin işine gelecektir. Avrupa hedefleyen Timsah, kesinlikle zorlu bir virajda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor