15 Mart 2010 | Pazartesi

Şampiyonluk şarkısı

Tarihinde ilk kez bu kadar şampiyonluğa yaklaşan Bursaspor'da, dün Manisaspor karşısında ortaya koyulan futboldan çok, taraftarın şovu dikkat çekti. Kelimelerle ifade edilmeyecek güzellikteki yeşil-beyazlı tribünler şampiyonluk şarkılarıyla kenti inletti. Kulakları çınlatan tezahüratlar altında mücadele eden Bursaspor'un bu müthiş taraftara vereceği tek karşılık vardı. O da 3 puan. Maçın başlamasıyla bunun hiç de kolay olmadığı ayan beyan ortadaydı. Tehlike çanları kendileri için çalan Manisa kazanmaya şartlanmıştı. Hakkını vermek lazım çok da güzel futbol oynadılar. Çok sayıda pozisyon ürettiler ancak yılların tecrübesi İvankov'u geçmekte başarılı olamadılar. Son haftaların belki de en güzel maçına sahne oluyordu karşılaşma. Sahada her iki takım da futbolun en güzel örneklerini sergilerken, tribünlerin seyrine doyum olmuyordu.

Bu yoldan dönüş yok

Manisalı futbolcuları bile şaşkına çeviren taraftarın desteğiyle sahada galibiyet kovalayan yeşil-beyazlılar ilk yarının son dakikasında İvankov'un penaltı golüyle devreyi önde bitirmeyi başardı. İkinci yarıda ise nefesler tutuldu. Top bir o kalede bir bu kalede gidip geldi. Her iki takım da etkili pozisyonlarla gol ararken en çok kalecilere iş düştü. Maçın son bölümlerinde kabusu yaşayan Bursaspor, bu şampiyonluğu ne kadar istediğini bir kez daha gösterdi ve bir gol de Ömer Erdoğan ile buldu ve çok net bir skorla 3 puanı cebine koydu. Bu yoldan dönüş yok. Bu takım bu futbolla şampiyonluğu hak ediyor. Aslında söylenecek çok şey yok. Sergilenen futbol her şeyi anlatıyor. Bursaspor'un bundan sonra da yolu açık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor