02 Mayıs 2010 | Pazar

Bu sevda bitmez

Şampiyonluk yürüyüşüne Kayseri galibiyeti ile devam eden Bursa, liderliği geri almayı ne kadar arzuladığını sergilediği futbolla gösterdi. Maç öncesi şampiyonluk provası yapan yeşil-beyazlı taraftarlar, stadı tezahüratlarla inletirken hakemin başlama düğüyle birlikte sahada Bursa fırtınası esmeye başladı.
Timsah, maça en az kendileri kadar arzulu başlayan Kayseri karşısında golü bulmakta zorlanmadı.
Futbol kalitesinin en üst seviyeye çıktığı ilk yarıda 2 gol birden bulan Bursa'da yedek bekleyen Sercan'ın boşluğunu yine kaleci İvankov doldurdu. İvankov'un, dünkü golüyle ligde 4 golü bulunan Sercan'ı yakalaması genç yıldızın neden yedek beklediğine en güzel cevabı olsa gerek.
Oyundan alındığı 66. dakikaya kadar sahanın yıldızı olan Batalla, takımda ilk 11'i hak ettiğini bu maçla gösterdi. Takımı ideal kadroyla saha süren Ertuğrul hoca, Beşiktaş maçı öncesi kafasındaki 11'i göstermiş oldu.

İşte çıkarılacak dersler
2. yarıda daha iyi olan Kayseri'ydi. Özellikle ilk dakikalarda çok sayıda pozisyona giren konuk ekip, İvankov'u bir türlü geçemedi. Gol atan, gol kurtaran bir kalecisi olan Bursa daha ne ister ki?.. Tartışmasız İvankov maçın en önemli isimlerinden biriydi. Karşılaşmanın hayal kırıklığı ise Volkan Şen oldu. G.Saray maçında oynadığı futboldan eser kalmayan Volkan, gördüğü sarı kartla son hafta Beşiktaş karşısında takımını yalnız bıraktı.
Volkan'ın dünkü tavrı da gösterdi ki takımını şampiyonluğa oynatmayı başaran teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın en büyük şanssızlığı genç yıldızlarının bir türlü olgunlaşmamasıydı.
Her şeye rağmen böylesi zor bir maçta alınan 3 puan tüm çirkinliklerin üzerini örttü. Taraftarını
Atatürk Stadı'ndan bir kez daha mutlu uğurlayan Bursaspor, şampiyonluk sevdasından kolay vazgeçmeyeceğini de gösterdi. İstanbul'dan beklenen haber gelmese de Fenerbahçe, Timsah'ın nefesini ensesinde hissetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor