03 Haziran 2010 | Perşembe

Hiç hesapta yoktu

Şampiyon ilk bombasını patlattı. Gerçi bu bombanın tesiri tartışılır. 29 yaşında bonservisi elinde ve çoğu zaman yedek kaldığı takımı tarafından gözden çıkartılmış bir bomba Bursaspor ile anlaştı.
Hep söylemiştik "yeşil-beyazlılar Türkiye'de forma giyen tanınmış yabancı oyuncuları renklerine bağlayacak" diye. Ama akıllardan geçen oyuncular arasında Vederson kesinlikle yoktu. Gerçi Türk statüsüne geçen Brezilyalı oyuncu yabancı sayılmaz.
Bunları kesinlikle oyuncuyu eleştirmek için değil, sadece kim olduğunu analiz etmek için yazıyoruz. Çünkü geride bıraktığımız sezonda Bursaspor'un transferlerini eleştirenler ne kadar büyük bir yanılgı içine düştüklerini sezon sonunda gördüler.
Ertuğrul Sağlam'ın, oynadıkları takımlarda gözden çıkartılan Ali Tandoğan, Hüseyin Cimşir, Turgay Bahadır gibi isimlerle neler yaptığını gördük. Şimdi de Sağlam'ın bizzat istediği Gökçek Vederson'un Bursaspor formasıyla ne yapacağı konusuna hiç girmemek lazım. Ertuğrul hoca onu istediyse elbet vardır bir bildiği.

Vardır hocanın bir bildiği

Psikolojik sorunları nedeniyle klinikte tedavi gören Ergiç'i tekrar futbola bağlayan Bursaspor'un formasını giyen her oyuncu takıma yararlı olacaktır.
Zaten şampiyonluğun gelmesinin en büyük faktörlerinden biri de teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a duyulan güven değil miydi? Zor günlerde bile hiç eleştirilmeyen, aksine sahip çıkılan Sağlam'ın, oyuncu tercihlerinde de bu taraftar sonuna kadar arkasında olacaktır.
Ama yıldız beklentisi olan şehre, Bursaspor yönetimi kesinlikle cevap verecektir. Masrafsız alınan Vederson'dan sonra yönetimin, beklentilere cevap verecek bombaları patlatacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bunun için yeterli maddi güce de sahip olan Bursaspor'da gözler yeni transferlere çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde takıma katkı sağlayacak tecrübeli oyunculara imza attırmak için geri sayımın sürdüğü inancındayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor