21 Haziran 2010 | Pazartesi

Yıldız lazım...

Gerçekleştirdiği iki transfer ile dikkatleri çeken şampiyonun, asıl bombayı ne zaman patlatacağı merakla bekleniyor.
Biri 29 diğeri ise 30 yaşında. Biri Brezilyalı biri Arjantinli. Birini oynadığı kulüp gözden çıkartıp kapıyı gösterdi, diğerinin ise kariyeri hakkında bilgi için internete başvuruluyor.
Vederson ve İnsua, Bursaspor'un transfer bombaları. Tesiri tartışılır bombalar.
Yanlış anlaşılmasın, transfer edilen bu iki oyuncuyu eleştirmiyoruz.
Bu takımı, gözden çıkarılmış oyuncular nasıl şampiyon yaptıysa, Vederson ve İnsua'nın da Bursaspor'da çok başarılı olacağından şüphe yok. Tartışılan konu, şampiyon takımın futbol şube sorumlusunun, Bursaspor forması giydirdiği bu oyuncuların yanında, Arda'yı transfer etmiş edasıyla poz vermesi. Bence ayaklarımız yere bassın. İyi transferler yapıldı ama havaya girmek çok yanlış olur. Daha eksikler var!

Kesenin ağzını açın

Duyumlarıma göre transferde çok sıkı pazarlık yapılıyormuş. Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Bursaspor'un başkanı, artık cimriliği bir kenara bırakıp kesenin ağzını açmalıdır bence. Gazete manşetleri şampiyon takımın yaptığı transferleri yazmalı hep. Yeşilbeyazlı yönetim bu beklentilere cevap verecektir mutlaka ama testi kırılmadan önce uyarıyoruz.
Bursaspor transferde büyük oynamalı.
Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan takımın, transferleri bir an önce bitirip kampa gitmesi gerekiyor. Oyuncuların uyum sorununun kısa sürede çözülmesi için, birlikte uzun süre idman yapmaları şart. Herkesin temennisi, yönetimin, Türkiye'yi, Avrupa'da temsil edecek olan Bursaspor'u güçlü transferlerle çok iyi seviyeye taşıması.
Çünkü Avrupa arenasında yaşanacak bir eziklik, kulübe çok zarar verebilir. Şu an oturup iyi düşünülmeli, takımın eksiklerine göre transfer yapılmalı ve Avrupa maçlarında gururla izlenecek takım oluşmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor