21 Eylül 2010 | Salı

G. Antep'e ihanet!

Bursaspor'un müthiş bir mücadeleye sahne olan, adeta final havasında geçen Gaziantepspor karşılaşması, birkaç kendini bilmez yüzünden yarım kaldı.
Oysa her şey o kadar güzel başlamıştı ki, iki takım taraftarları el ele karşılaşmaya geldi.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte sahada müthiş bir mücadelenin startı verildi. Her iki takım da pozisyona giriyordu. Kısaca sahadaki futbol resitali hem stattaki hem de ekran başındaki futbol severleri mest ediyordu.
Ama Gaziantep'in o centilmen, o müthiş taraftarının yüz karası olan kendini bilmez birkaç kişinin sahaya attıkları bu güzel geceye, karşılaşmaya gölge düşürdü.

BÜYÜK ZARAR VERDİLER
Tuttuğu takıma, yaşadığı kente ihanet ettiğinin bilincinde olamayan bu kişiler kimliğinin belirlenemeyeceğini sanıyorsa aldanıyor.
Yazıktır böylesine güzel bir karşılaşma böyle bitmemeliydi.
İlginç olanı Bursaspor'un öne geçmesinden önce başladı. Sahaya yabancı madde atılması. Yani o kadar şuursuzca hareket ediyor ki bu kendini bilmez, kendini taraftar sanan kişilerin neye tepki gösterdikleri de belli değil.
Bursaspor bu sahnelere alışık. Daha öncede başına geldi. Ama Gaziantep'e yazık oldu.
Gole kadar canla başla mücadele eden Gaziantepspor, kalesinde gördüğü golden sonra maça çok daha fazla asılacaktı.
Sahaya, hakemin kafasına eline geçeni atan o kendini bilmezler, rakibe değil kendi takımlarına, daha doğrusu taraftarı olduğunu iddia ettikleri Gaziantep'e zarar verdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor