08 Ekim 2010 | Cuma

Asıl sınav şimdi

Süper Lig'in namağlup tek takımı olan Bursa için 23 günde oynayacağ 6 maçlık zor bir süreç başlıyor. Yeşil-beyazlılar, ilk olarak ligin flaş takımı Karabük'ü ağırlayacak. G.Saray'a karşı oynadığı futbol ve elde ettiği galibiyetle ne kadar güçlü bir takım olduğunu gösteren Karabük karşısında Bursa'nın en önemli avantajı kendi sahasında oynanacak olması . Ancak asıl sınav Karabük karşılaşmasından 5 gün sonra 20 Ekim Cuma günü... İlk iki maçında sahadan başı önde ayrılan Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki 3'üncü sınavında dünya devi M. United ile deplasmanda karşılaşacak. F.Bahçe'nin Old Trafford'daki 40 yıllık yenilmezlik serisine son verdiği M. United karşısında yine bir Türk takımının tarih yazmasını bekliyoruz. F.Bahçe'nin başardığını, onun önünde şampiyon olan Bursa niye başarmasın? Yeter ki rakibin isminden korkmasın. Ancak rakip gerçekten çok güçlü, Bursa için çok zor bir karşılaşma.

F.Bahçe ve Manchester United
Yeşil-beyazlıları Şampiyonlar Ligi sonrası üst üste iki zorlu lig maçı daha bekliyor. Hem de biri 4, diğeri 5 gün sonra. İlk olarak Ankaragücü deplasmanına gidecek olan Bursaspor, sonrasında ise sahasında F.Bahçe'yi ağırlayacak. Yorgun Timsah, geçen sezon şampiyonluğu elinden aldığı F.Bahçe karşısında belki de bu sezonun en önemli maçına çıkacak. Çok değil, bu maçtan sadece 4 gün sonra da bu kez rövanş için M. United ile evinde karşılaşacak. Bu baş döndüren maç trafiğinde Bursas'nın göstereceği performans ikinci şampiyonluk için de önemli bir ölçü olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor