20 Ekim 2010 | Çarşamba

Karşılaşma sona erdi

Old Trafford'da bir Timsah! Hayal gibi ama gerçek. 3 yıl önce "Bursa, M. United ile oynayacak" deselerdi, "Hazırlık maçı mı?" diye bile sorulmazdı. Çünkü imkansız gibiydi. Ama bu rüya gerçek oluyor. Bu maçta birçok ilk tarihteki yerini alacak. Bursa, ilk kez Old Trafford'da sahne alacak. Sercan, Volkan ve birçoğu daha önce televizyonda gördükleri bonservisleri dudak uçuklatan futbolculara karşı oynayacaklar. Bursa ismini ilk kez duyan, başkanının Rus işadamı olduğunu sanan Sir Alex Ferguson, kendi liginde tarih yazan 11 cesur yüreği izleyecek. Yeşil-beyazlı renklere gönül verenler bu gururu yaşıyor. Ancak Türkiye'yi temsil eden Timsah'ın bu ligde henüz puan alamamış olması çok üzücü. Bu maçta da puan uzak bir ihtimal gibi görünse de hiçbir şey imkansız değil.

Tüm Türkiye nefesini tuttu
Bursalı oyuncular ile rakipleri arasında kariyer açısından büyük fark var. O nedenle yapılacak tek şey sahada yüreğini ortaya koymak ve yapabileceğinin de üstüne çıkmak. Taktik ve kişisel beceriler bu maçta sökmez. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın sahaya süreceği 11 kişi el ele verip savaşmalı. Hem de skora bakmadan pes etmeden mücadele etmeli. Bu gece Old Trafford'daki sonuç ne olursa olsun, bu karşılaşmadaki her dakika Bursaspor için büyük bir tecrübedir. Ve bu tecrübe, takıma çok şeyler katacaktır. Türkiye, nefesini tuttu. Bursaspor'dan göğsümüzü kabartacak bir sonuç alması için dua ediyor. İşleri kolay değil belki ama onlar bugüne kadar dek pek çok zoru başardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor