30 Aralık 2010 | Perşembe

Sahaya yansımasın

Süper Lig'i geçen sezon zirvede bitirmiş, bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Bursaspor'un adli işlemlerle gündeme gelmesi en çok taraftarı üzüyor.
Eline gazeteyi alıp takımının hangi oyuncuları takip ettiğini öğrenmek isteyen taraftar, "Bursaspor'a mahkeme şoku", "Bursaspor'u Yargıtay rahatlattı" başlıklarıyla karşılaşıyor...
47 yıllık tarihinin en parlak günlerini yaşayan Timsah için hiç de hoş olmayan şeyler yaşanıyor.
Amacımız tarafları yargılamak değil. Ancak davayı açan da mahal veren deartık düşünmeli.
Cefakar taraftarı üzdükleri gibi, bu gelişmelerin şampiyonluğa oynayan bir takıma ne kadar büyük zarar verdiğini de görmeliler.
Bursaspor'a gönül veren herkesin tek bir endişesi var bugünlerde.
O da bu tatsızlıkların sahaya yansıması. Zirve mücadelesi veren Bursaspor'un bu uğurda mesai harcaması gerekirken mahkemelerde mücadele etmesi, transfer yapmak yerine kongre hazırlığına girmesi, şüphesiz bu takıma gönül verenleri çok üzüyor. Ertuğrul Sağlam'ın bu süreçten oyuncularını uzak tutması, yönetimin de akıllı adımlarla bu dönemi en az fireyle atlatması gerekiyor.
Bu sıkıntıları ikinci plana atıp önceliği takımın başarısına katkı yapacak, yakalanın ivmenin devamını sağlayacak oyuncuları bir an önce takıma dahil etmeye verilmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor