04 Ocak 2011 | Salı

47 yıla 47 kongre

Sportif başarısı mahkemelerle gölgelenen, hatta transfer yerine kongre kararı alan Bursaspor'da ortaya çıkan tablo bir hayli ilginç. 16 Mayıs 2010'daşampiyonluğunu ilan ederek 47 yıllık tarihinde ilk kez kupayı kaldıran Timsah, yeni bir tarih daha yazmaya hazırlanıyor...
Ancak bu kez yer yeşil sahalar değil, kongre salonu.
Perşembe günü spor salonunda toplanacak yeşil-beyazlı camia tam 47'nci kongresini yapacak.
Yani her yıl için bir kongre...
Bu da demek oluyor ki mesai, kongrelere harcanıyor.
Devre arasında lig ikincisi takım transfer yapacak, gücüne güç katıp yeni bir şampiyonluk için oynayacak derken, transfer döneminde kongre yapılıyor.
Tüm Bursalıların temennisi "Şu kongre bir an önce bitse de yönetim de transfer için üzerine düşeni yapsa" şeklinde.

Sercan, Ozan, Volkan kalıyor

Bakalım 2. devrenin başlamasına günler kala Bursaspor yönetimi, transfere vakit bulabilecek mi? Taraftar merakla bu sorunun cevabını bekliyor.
Gerçi Ertuğrul Sağlam'ın kafasında 3 yeni oyuncunun ismi şekillendi. Ancak o da bu isimleri kongre telaşı saran başkana iletemiyor. Mecburen kongrenin sonuçlanmasını bekliyor.
Tüm bunlara rağmen yine de sevindirici gelişmeler yaşanıyor Bursaspor'da... Bunlardan biri de üç büyüklerin peşini bırakmadığı Sercan, Ozan İpek ve Volkan konusunda. Kısaca SOV denilen bu üçlü, hocanın da isteğiyle takımda kalacak. En azından bu sezon için.
Son vuruşları yapamadığı için Sercan, disiplinsiz hareketlerinden ötürü Volkan, her ne kadar eleştirilseler de takımın vazgeçilmezlerinden. Ve ilk yarının son haftalarında ortaya koydukları futbolla, kendilerini affettirmesini bildiler.
Sevindirici diğer konusu ise istatistikler. Süper Lig'de bugüne kadar 28 kez ilk yarı liderleri, 16 kez de ikincileri mutlu sona ulaştı. Yani ilk yarıyı ikinci sırada bitiren Bursaspor, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor