10 Ocak 2010 | Pazar

NumbeRıdone!

Özgüveni tam.. Topu ayağına yakışıyor... Çabuk ve akıllı... Bir savunma oyuncusuna göre çok yetenekli... Rıdvan Şimşek'ten bahsediyorum. Bu çocukta çok iş var. Allah nazardan saklasın... Eski hocası Reha Kapsal onu anlatırken, Rıdvan Dilmen'in savunmacı versiyonu demişti... Hiç abartmamış... "Şimşek" Rıdvan, Şeytan Rıdvan gibi çabuk ve kurnaz... Mustafa Denizli sezonun ikinci yarısında bu genç adama şans vermeli... Takımın değişmezi yapsın demiyorum ama kenarda da çürütmesin. Bu çocuk oynamalı... Böyle bir yetenek kenarda harcanamaz... Savunmanın gerisinde oynaması da şart değil, sağ önde de oynar Rıdvan... Benzer şeyleri Necip için de söylemeliyim... Güçlü, akıllı ve yetenekli... Oynadıkça pişer ve yıllarca giyer bu formayı... Şu maçta bile düşünülmeyen Batuhan'ı hiç saymıyorum bile... O zaten hazır... Ama gelin görün ki özel maçta bile sahada yok. Ne diyeyim, sözün bittiği yer burası. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun... Rıdvan, Batuhan, Necip, İsmail Köybaşı... Böylesine yetenekli gençleriniz varken, bunları görmezden gelmek hangi akla hizmet etmektir?

Hoca sahip çıkmalı
Beş yılda yaklaşık 700 milyon dolar, kırık, dökük futbolculara gitmiş... Peki bu genç fidanların suçu ne? Yabancı olmamak mı? Yapma Mustafa hoca... Antalya kampında bu gençleri lig başlayınca unutma... Sahip çık... Toshack kadar olamazsın biliyorum ama Tigana'yı falan mumla aratma hiç değilse... İşte Hamburg önünde gördük gençlerin neler yapabileceğini... Rıdvan sağda, İsmail solda fırtına gibiydiler... Gençliğin verdiği enerjiyle tren gibi gittiler... Üstelik dostlar alış verişte görsün misali değildi bu gidişler... Doğru zamanda, doğru yere pas verdiler, iyi ortalar yaptılar... Daha ne olsun? Ağızlarıyla kuş tutacak halleri yok ya. Diyeceksiniz ki biraz da maçtan bahsetseydin.. Bana ne Hamburg maçından. Beşiktaş, Türk futbolu bu gençlerden ne kadar faydalanır ben onun peşindeyim...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor