12 Ocak 2010 | Salı

Seç bakalım!

Tuttur.com Cup'ta oynanan Vitesse ve Hamburg maçları Beşiktaş'ın iyi bir hava yakaladığını gösteriyor. Rıdvan, Necip gibi gençlerle birlikte, ligin ilk yarısında sakatlık ya da formsuzluk nedeniyle oynamayanların bu iki karşılaşmada ortaya koydukları performans ikinci yarıda forma savaşının çok daha çetin geçeceğini gösterdi. Nihat inanılmaz gayretliydi, Tabata, Serdar Özkan, Uğur İncemen, İsmail Köybaşı, Holosko ve diğerleri de öyle. Yeni transfer Özcan da kaledeki rekabeti kızıştıracağını kanıtladı.. Şimdi iş Denizli'nin becerisine kalıyor. Kendisinin de söylediği gibi elinde geçen sezondan daha iyi bir takım var. Alternatifi olmayan oyuncu yok. Bu bir yandan hocanın işini zorlaştırırken diğer yandan çok seçenekli düşünme şansı verecektir. Denizli de sever böyle şeyleri.

Macera aranmasın
Eğer bin kez yazdığımız hatalarını ikinci yarıda tekrarlamaz ve macera aramak yerine elindeki kadronun gerçeklerine göre hareket ederse Beşiktaş yine şampiyon olur. Denizli'nin "maceraya devam" demesi halinde ise Kartal bu yarıştan erken kopar. Gerçekçi davranmak ile macera aramak arasındaki fark nedir diye soran olursa onlara cevabım şudur. Trabzon, Manchester ve Fenerbahçe maçlarında Denizli, elindeki kadronun gerçeklerine göre hareket edip üç zor maçta, üç zafer elde etti. Buna karşılık Diyarbakır, Manisa ve Bursa maçlarında macera aradı ve hüsran buldu. İkinci yarıda ne yapacağı da kendisine kalmış. Bir yanda zafer, diğer yanda hüsran var. İstediğini seçebilir. Not: Yabancı kontenjanı sorununu takıma fazla zarar vermeden çözmek ise yönetimin işi. Bu kadar oyuncuyu hesapsızca alanlar, şimdi kontenjan boşaltmanın da bir yolunu bulmalıdırlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor