13 Şubat 2010 | Cumartesi

Anadolu'nun kaderi

Aziz başkan, federasyon ve MHK'ya incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler için yükleniyor. Bütün derdi güç gösterisi yapıp bunu şampiyonluk yolunda kullanabilmek. Ben bu noktada Anadolu kulüplerini yöneten başkanlara şaşırıyorum. Yahu, F.Bahçe başkanı masaya yumruğunu vurduğu anda o masa Anadolu'nun üzerine devrilir, başka yere değil. Beşiktaş ve G.Saray bir şekilde işin içinden sıyrılır, olan sizlere olur. Bunu nasıl göremezsiniz? Kusura bakmayın sayın başkanlar, ya dünyadan haberiniz yok, ya da kendi kuyunuzu kazmaya meraklısınız. Yukarıdaki satırlar 1 Ocak 2010 tarihinde bu köşede yayımlandı... Şimdi elinizi vicdanınıza koyun bu öngörüler aynen gerçekleşti mi, gerçekleşmedi mi? Hem de satır satır gerçekleşti di mi? Evet aynen öyle oldu ve maalesef bunda şaşılacak bir şey yok. Bu ülkede bazı şeyler hiç değişmiyor yazık ki. Aziz Yıldırım'a verilen destek sonrası hakemlerin kıblesi şaştı. Önce Trabzon-Fenerbahçe maçında düdükler sarı-lacivert renkler lehine öttü. Sonra kupada Bursa'yı cayır cayır yaktılar. Saracoğlu'nda buz gibi golleri verilmedi, rövanşta da net penaltıları es geçildi.

Şimdi başınızı vurun

Bitmedi. G.Saray-Kayseri
maçında benzer şeyler olmadı mı? Kayseri'de düdükler aslan kesilmedi mi? Trabzon Başkanı Sadri Şener, Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı ve Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı sevgili Özhaseki "Hakem bizi yaktı" diye isyan ettiler. Ne demiştik? Rüzgâr Fener'den yana eser, G.Saray ve Beşiktaş bir şekilde sıyrılır, olan sizlere olur. F.Bahçe başkanı masaya yumruk vuruyorsa o masa Anadolu'nun üzerine devrilir. Şimdi söyleyin devrilmedi mi? Geçmiş olsun sayın başkanlar. Siz Aziz Yıldırım'a, "Hakemler sizin hakkınızı yiyor. Biz sonuna kadar yanınızdayız!" dediğiniz gün bittiniz. Bu yaşananlardan sonra sakın hakemleri suçlamayın! Sizlerin eğilip, büküldüğünüz yerde garibim hakem ne yapsın? F.Bahçe aleyhine hata yaptığı anda başkan Yıldırım'ın hışmına uğrayacağını ve sizlerin de Yıldırım'a destek vereceğini bilen bir hakem hangi psikolojiyle sahaya çıkar hiç düşündünüz mü? Siz hakem olsanız, bu şartlarda kimin aleyhine hata yapmaktan korkarsınız? F.Bahçe'nin mi (Ya da üç büyüklerin mi), rakiplerinin mi? Ve dahası maç sonrası yaşanacaklara dair korkular bilinçaltınıza yerleşirse hatasız maç yönetebilir misiniz? Bana bir şey söylemenize gerek yok sevgili başkanlar, bu soruların cevabını kendinize verin ve başınızı vuracak büyükçe bir taş bulun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor