08 Mayıs 2010 | Cumartesi

Talihsiz çocuk!

Ne maçın skoru, ne de oynanan futbol umrumda değil. Genç Rıdvan'ın ayağı kırıldığı anda tüm keyfim kaçtı. Bu nasıl bir şanssızlıktır anlamadım gitti. Sezon boyunca kulübede oturan genç adam tam forma şansı bulmaya başladı, her maçta üzerine koyarak oynuyordu ki bileği kırıldı. Olacak iş değil.
Büyük şanssızlık. Genç kardeşime yürekten geçmiş olsun diyorum ve bir an önce sahalara dönmesini diliyorum. Çok beğendim, fazla övdüm nazarım mı değdi nedir?
Yazık oldu çocuğa, dediğim gibi dilerim çabuk iyileşir.
Gelelim maça. İki takımın da puan cetvelinde ince hesapları yok. Dolayısıyla baskı altında değiller.
Rahat oynadılar. Özellikle de Beşiktaş.
Denizli, yeni sezonda bu takımı baskıdan uzak tutmak için sihirli bir formül bulmalı. Böyle antrenman havasında oynadıkları zaman hem kendileri keyif alıyor, hem de izleyenler.
İlk 45'te Beşiktaş daha atak oynayan ve daha çok pozisyon bulan taraftı. Manisaspor oyun disiplininden kopmadı ve "Bir tane atarsam üzerine yatarım" düşüncesiyle oynadı ve yarı sahayı geçmeyi pek düşünmedi.

Nihat çok gayretliydi Özellikle
ilk yarıda Hakan Arıkan yere yatmadı.
İkinci yarıda da üstün olan Beşiktaş idi ve maç neredeyse tek kale oynandı. Goller biraz daha erken gelmiş olsa Beşiktaş çok farklı kazanabilirdi.
Nihat Kahveci yine gayretliydi. Bir de gol attı. Geçen haftaki maç yorumumda da belirttiğim gibi lig gitti, Nihat geldi. Hoşgeldi ama biraz geç kaldı. Necip ve İsmail'i de beğendim.
Sonradan oyuna giren Atınç da hiç sırıtmadı bana göre. Tabata uzun sakatlık sonrası ne kadar oynanabilirse, o kadar oynadı.
O artık ne yapacaksa (Denizli izin verirse) yeni sezonda yapacak.
Sonuç olarak kazananın fazla sevinmeyeceği, kaybedenin de çok üzülmeyeceği bir maçtı. O havada oynandı, öyle de bitti.
Dünün en iyisi Beşiktaş taraftarıydı. Maç boyu takımlarını desteklediler. Şarkılar söyleyip coştular, coşturdular.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor