08 Haziran 2010 | Salı

Kartal gibi kararlı olun

Sevgili Beşiktaşlılar, yanlışları dile getirişimize verdiğiniz destek için sizlere sonsuz teşekkürler.
Yazdıklarımız yönetimlerin hoşuna gitmese de bizim için asıl olan sizlerin düşünceleridir. Çünkü gerçek Beşiktaş sizsiniz, yönetimler değil.
Dört gün süren yazı dizisinin amacı, altı yıldır yapılan yanlışları hatırlatıp, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumun tüm camia tarafından iyi anlaşılmasını sağlamaktı. Sizlerden gelen olumlu tepkilere bakarsak o amaca da ulaşıldı.
O zaman Beşiktaş'ı yönetenler de bize kızacakları yerde tıpkı milyonlarca taraftar gibi "Sağolasın Fotomaç, eline sağlık Turgay Demir" demeli ve hatalardan ders almalıdırlar.
Hep söylediğimizi bir kez daha tekrar edelim, Beşiktaş'ın çözülemeyecek sorunu yok. Beşiktaş büyük bir camiadır ve tüm sorunların üstesinden gelir. Yeter ki Başkan, günü kurtarmaktan vazgeçsin...
Bizim günlerdir hatırlatmaya çalıştığımız hatalarını tekrarlamasın... O zaman her şey çok daha güzel olacaktır.
Milyonlarca Beşiktaş taraftarı kaotik ortamlardan, sorumsuzca yapılan açıklamalardan ve kulübün borç yükünün her geçen gün artmasından bıkmış durumdadır.
Camianın elbirliği içinde yeni bir hedefe kilitlenmesi şarttır. Bunu yapacak kişi de en başta Sayın Yıldırım Demirören'dir. Özetle, Beşiktaş yönetiminin başını kuma gömme lüksü yok...
Malum bu kulübün sembolü deve kuşu değil, Kartal'dır...
Öyleyse Beşiktaş yönetimi de Kartal gibi olmalıdır, gerçekçi ve cesur.


GEÇMİŞ OLSUN MUSTAFA HOCA
Mustafa Denizli ciddi sağlık sorunlarıyla boğuşuyor...
Sağlık her şeyin başı... Hocaya tüm içtenliğimle geçmiş olsun diyorum. Dileğimiz bir an önce sağlığına kavuşması... Beşiktaş'ta görev almış, almamış, futbola dönmüş, dönmemiş o çok önemli değil. Sağlığına tam kavuşsun yeter.

TEMİZLEYİN BU PİSLİĞİ!
TSYD Ankara Şubesi'nde incelemeler yapan Maliye Bakanlığı 570 bin TL ceza kesmiş... Cezadan çok sebebi önemli, sahte fatura almak. Sözün bittiği yerdir burası... Her kimin, ne kadar payı varsa, aynı payı üstlenip bu pisliği temizlesinler. Bu leke TSYD'ye yapışmamalıdır.

SAĞLIK ÜZERİNDEN POLEMİK YAPILMAZ
Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle aniden görevi bırakması, daha önce parasal konularda yaptığı açıklamalar nedeniyle kafaları karıştırdı. Kimileri samimiyete inanmadı v.s. Şartlar gereği herkesin kendine göre bir açıklaması olabilir ama artık hocanın ciddi bir sorunu olduğu açık. Bundan sonra kimse bu konuyu polemik malzemesi yapmamalıdır. Sağlık üzerinden polemik olmaz.

* * *

ERZİK NE İŞ YAPAR?

Şenes Erzik Yıllardır UEFA'da...
Peki Türk futbolunun bundan ne faydası oldu? Hiç!.. İsviçre maçı olaylarında kenara çekildi, Fenerbahçe'nin Aurelio ya da Appiah davalarında da ortalıkta yoktu... Beşiktaş'ın Del Bosque olayını da uzaktan seyretti. Bir şeyler yaptıysa da hep göstermelikti. Son olarak da Avrupa Şampiyonası'nı ayak oyunlarıyla elimizden alan Platini'nin aymazlığına seyirci kaldı.
Etliye, sütlüye karışmayan, kendi koltuğunu korumak dışında bir telaşı olmayan, Şenes bey orada kimi temsil ediyor bilemem ama Türkiye'yi temsil etmediğine inanıyorum.
Artık yeter!.. Gerçekten yeter!

* * *

BÜYÜK BİR FIRSAT
Yabancı hovardası kulüpler zor durumda kalınca federasyon sözleşme sayısını 10'a çıkarıp ellerini rahatlattı. Akıllı kulüp bu fırsatı iyi kullanır ve elindeki arızalı yabancıları en az zararla elden çıkarır. Malum federasyon bu uygulamayı ülke yabancı çöplüğüne dönsün diye değil, arızalar giderilsin diye yaptı. Kıymet bilen için bu bir fırsattır.

* * *

6 YABANCI YETER


Bizim yan sütunda fırsat dediğimizi inşallah bazı kulüpler ters anlayıp, "Nasıl olsa 10 tane hakkımız var" diyerek önüne gelen yabancıyı kadrolarına dahil etmezler.
Bunu yaparlarsa yandı gülüm keten helva! Aklı başında transfer yapanlara 6 yabancı yeter de artar bile...

* * *

TORAMAN SEVİNDİRDİ!
Çocuklarla çocuk olmayı bilenlerden biridir İbrahim Toraman. Geçenlerde İhlas Marmara Evleri İlk Öğretim Okulu'nda çocuklarla buluştu. İbrahim ağabeyleriyle tanışmanın keyfini yaşayan çocukların yüzlerindeki heyecanı görecektiniz. Hiç unutamayacakları bir anı oldu bu onlar için. Bu etkinliğe gerekli izni veren okul müdürü Mığdat Tayfur ve her konuda yardımcı olan 2-C sınıfı öğretmeni Birgül Yıldırım hanım efendiye teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Ve elbetteki onlara zaman ayıran Toraman'a da yürekten teşekkürler.

* * *

SERDAL ADALI!
İyi niyetle Beşiktaş'a hizmet etmeye çalıştığı kesin ama daha dikkatli olmalı Serdal kardeşim.
Transferde attığı bazı adımlar birileri tarafından anında öğreniliyorsa bu işte arıza var demektir.
İyi niyet önemlidir fakat sadece iyi niyet yetmez.
Benden söylemesi.

* * *
Kitleler küçük yalanlardan ziyade büyük yalanlar sayesinde kolayca kurban edilir. Adolf Hitler


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor