15 Haziran 2010 | Salı

En kariyerli yabancı!

Artık Türk futbolunun en kariyerli yabancısı Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma'dır... Sporting Lizbon, Barcelona, Porto, Chelsea ve İnter... Formasını giydiği kulüplerin büyük bölümü sıra dışı.
Yani dünya devleri. Yani verilen 7.3 milyon euro'nun çok fazla sözünü etmeye gerek yok. Buna değecek bir yıldız.
Quaresma ne kadar uyum sağlar, Chelsea ya da İnter'deki gibi hayal kırıklığı mı yaratır yoksa Porto'daki gibi destanlar mı yazar bilinmez. Bunu zaman gösterecek.
Ancak kariyeri, adı, kalitesi tartışılmayacak ve taraftarı tribünlere çekecek bir yıldız alınmış olması bile Beşiktaş adına umut verici bir gelişme.
Yıldırım Demirören'in 6 yıllık döneminde yaptığı en önemli icraat budur.
Büyük iş yaptı başkan, tebrikler.
Aldın mı böylesini alacaksın. Kötü oynasa, başarısız olsa dahi kimse sana tek kelime edemez. Verilen para da, (M. Topuz, Tabata, Güiza, İsmail Köybaşı örnekleri ortada) atla deve değil.
Emeği geçen herkesi kutluyorum.
En başta da Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı'yı.
Yıllar sonra ilk kez Beşiktaş taraftarının yüzünde gerçek bir gülücük varsa bunun sebebi Quaresma'yı alabilmenin gururudur.
Hoş geldin Q7...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor