22 Ağustos 2010 | Pazar

Maceraperest!

Kadroları görünce ilk akla gelen "Guti neden yok?" sorusuydu? Delgado var ondan mı? Peki ikisi aynı işi yapabilir mi? Asla!
Öne bakıyorsunuz, Nihat, Quaresma, Holosko ve Hilbert, peki hangisi pres yapacak, geriye gelecek, ortada sahayı kapatacak? Hiçbiri. Delgado'nun yerine Guti, Nihat'ın yerine Necip'le başlarsın olur biter. Daha ötesi macera aramaktır anlaşılan Schuster de maceracı!
Nihat şu anda formsuz, öyleyse niye çocuğu da Beşiktaş'ı da riske ediyorsun Schuster? Delgado ona keza. Allah'tan Ernst günündeydi de orta saha tam anlamıyla çökmedi.
Ekrem-Hilbert arkalı önlü oynayınca sağ kanat çok daha iyi çalışıyor, öyleyse nedir bu Erhan Güven ısrarı? Anlamak mümkün değil, gerçekten değil.
Öte yandan 'Boboyetersiz. Onunla Avrupa'da büyük hedeflere koşamazsınız' diyoruz ama bu lig için yeterli. Dolayısıyla daha iyisini alana kadar tek santrforla oynarken Bobo'dan vazgeçmek akıllıca değil. Öne koyarsınız Bobo'yu arkasında Guti, Necip ya da Holosko'dan biri oynayabilir.

AYDINUS PENALTIYI ES GEÇTİ
Arayışa sözüm yok ama bunun bir mantık çerçevesinde ve kadro gerçeklerine uygun olması gerekir. Schuster'in arayışlarını böyle tanımlamak mümkün değil.
Quaresma Beşiktaş'ı rakip kaleye götürüyor, orta yapıyor, adam eksiltiyor daha ne yapsın? Bir tek adam her şeyi yapamaz ki!
Hakem Fırat Aydınus penaltıyı es geçti, kırmızıyı sarı yaptı tamam ama Beşiktaş'ın kadrosu bu mazeretlerin ardına saklanmayacak kadar büyük.
Önemli olan bu kadronun gücünün sahaya tam yansıtılmasıdır.
Dün Beşiktaş bunu yapamadı. Çünkü sahada yanlış bir 11 vardı ve Schuster yanlış zamanda macera aramaya kalktı.
Hikaye bundan ibarettir.
Yalnız bunu söylerken haddini bilerek oynayan ve yıldızlar topluluğu Beşiktaş'ı bileğinin hakkıyla deviren İstanbul BŞB'nin hakkını da yemiş olmayalım.

Not:
Ersan sahanın en iyisiydi. Bu çocukta iş var, ona güvenmek ve sürekli oynatmak gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor