19 Eylül 2010 | Pazar

Tehlikeli oyun!

CSKA maçı sonrası mikrofon elindeki Star muhabiri, Beşiktaş Medya İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç tarafından (Bakmayın siz gazeteci maskesi takmış F.Bahçe amigolarının Dinç'e saldırmalarına, adam işini yaptı) tercüman kullanılması konusunda uyarılıyor. Büyük televizyoncu (!) Uğur arkadaş ise bu uyarıyı dinlemeye pek niyetli değil... Dahası müthiş (!) Almanca'sını da konuşturmaya kararlı!
O müthiş (!) Almanca'sıyla, hocanın yaptığı teşbihi, uygun bir dille tercüme etmek yerine direkt söylüyor...
Misal, "Hoca burada bizim sık kullandığımız yaralı aslan tehlikelidir atasözüne benzer bir teşbih yapıyor" diyerek geçse kimsenin gıkı çıkmayacak ama arkadaş sansasyon arıyor.
Reytingleri tavan yaptıracak ya! "Yaralı hayvan" diyor, toplumu provoke ediyor. Bak Uğur kardeş, artık yasal yönden bıçak sırtındasın. Saracoğlu'nda Schuster'in başına kılına zarar gelirse kanun bunun hesabını senden soracaktır... Dua etki o gün yağmur bile yağmasın. Hocanın başına yıldırım düşse, seni adaletin elinden kimse kurtaramaz...

Gergin, hırslı ve heyecanlı

Evet bu konuda şimdilik kötü şeylerin olmamasını dilemekten başka yapacak bir şey yok. Öyleyse geçelim maçla ilgili düşüncelerimize.
Fenerbahçe tek kelimeyle yaralı aslan. Bu maçı dönüm noktası, kurtuluş reçetesi olarak görüyorlar.
Dolayısıyla gergin, hırslı ve heyecanlı olacakları kesin. Fenerbahçe'nin tüm planı Niang başta bazı oyuncularını Beşiktaş'ın çizgi halindeki savunmasının arkasına sarkıtmak üzerine olacaktır diye düşünüyorum.
Bu şartlarda erken bir gol bulabilirlerse ne ala. Aksi halde işleri zor...
Buna karşılık Beşiktaş'ın yapması gereken sükunetini korumak, tahriklere kapılmamak.
Elinde de çok etkili silahlar var. Schuster'in orta alanda Aurelio gibi bir tecrübeyi kullanması halinde galibiyet almaları çok daha kolay olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor