10 Şubat 2011 | Perşembe

Yetenek sizsiniz!

Hiddink'in iki hedefi var, biri yakın, diğeri uzun vadeli. İlk hedefi doğal olarak Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek...
Bunun için Terim'den devraldığı kadroyu ana hatlarıyla koruyor.
İkinci hedefi uzun vadeli. Geleceğin Milli Takım'ında yer alacağına inandığı isimleri etrafına topluyor. Hemen belirtelim bu iki hedefin birden içinde yer alan bazı futbolcular da yok değil. İsmail Köybaşı, Serdar Kesimal, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Burak Yılmaz, Tunay Torun, Yiğit İncedemir ve Umut Bulut bunlardan bazıları. Hiddink, sağlam bir altyapı, işe yarayacak kadar tecrübe, doğru mantalite ve heyecana doymamış yürekler istiyor. Güney Kore karşısında Hollandalı teknik adam kafasındaki oyuncuları bu açıdan bir kez daha test etti. Peki manzara nasıl derseniz, belki biraz Serdar Kesimal öne çıktı ama diğerleri henüz istenen düzeyde değiller. Çok şey beklenen Mehmet Ekici heyecandan olsa gerek panik halindeydi.

Di mi Bünyamin hocam!..

Tüm oyuncuları tek tek yazmayacağım ama Burak Yılmaz ve Umut Bulut'a değinmeden geçmek olmaz. Hiddink'in en büyük ihtiyacı ön bölgede. Bu Umut ve Burak için büyük fırsat. Ne var ki onlar bu fırsatın farkında değiller. Yazık!.. Hiddink forvette o kadar çaresiz ki Kazım'dan santrfor yapmaya çalışıyor.
Sonuç olarak Hollandalı teknik adam bazı gençlere "Yetenek sizsiniz, hadi gösterin kendinizi" diyor ama şu maçta ortaya çıkan tablo çok şahane değil. Tabii bir kazma vurup petrol bulmayı beklemek de pek gerçekçi olmaz. Biraz daha derinlere inmek ve sabırlı olmak şart.
Not: Bünyamin Gezer başta bizim hakemlerin her hafta 90 dakika tahammül ettikleri Emre'ye, Avrupalı bir hakemin dostluk maçında bile ne kadar tahammül edebildiğini dün görmüş olduk. Di mi Bünyamin hocam!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor