12 Nisan 2011 | Salı

Yeni Pascal!

Beşiktaş'ın ligle ilgili çok önemli bir hesabı yok. O nedenle rakibin durumu ne olursa olsun çok rahat oynuyor.
Şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, Trabzon ya da lige tutunması mucizelere kalmış Kasımpaşa hiç fark etmiyor. Beşiktaş bildiğini oynamaya çalışıyor. Schuster döneminde yanlış oyuncu tercihlerinin yanı sıra Alman hocanın gülmeyen yüzü siyah-beyazlı oyuncuların keyiflerini alıp götürürken gerginlik katsayılarını arttırıyordu.
Tayfur Havutçu ile birlikte bu sorunlar bitti.
Guti hariç tüm futbolcular Schuster'den sonra vites yükselttiler. Artık daha bir keyif alarak oynuyorlar.
Kasımpaşa önünde Quaresma yine mükemmel bindirmeler yaptı, pozisyona girdi şut attı, yetmedi bir de asist yaptı. Sakatlanıp çıkana kadar neyi var, neyi yoksa sahaya sürdü.
Onun bu gayreti tüm takımı olumlu etkilediği gibi Q7'nin taraftarın kalbindeki yerini de daha bir sağlamlaştırıyor. Yeni Pascal olacak diyeceğim ama oldu bile...

Ernst için çok mutluyum
Forvet arkası oynayan Nobre'nin enerjisi ve mücadele gücü gücü ile önde rahat tututan Beşiktaş kanatlardan Simao ve Quaresma'nın bindirmeleriyle de rakip kalenin yolunu kestirmeden buldu.
Almeida bile artık daha bir gayretli ve daha bir golcü. Ancak ben Schuster'in gitmesine en çok Ernst için seviniyorum.
Vatandaşı gidince Ernst, Necip'le birlikte takımın değişmezi oldular, ki olması gereken de budur. Schuster'in dilim dilim doğradığı bu ikili şimdi prangalarından kurtulmuşçasına hırslı ve istekli oynuyorlar. Formanın her ilmiğini terleriyle ıslatıyorlar. Gelecek sezon için ümit veriyorlar. Özet: Beşiktaş savunmada Toraman'la ayakta kaldı, ortada Necip'le dik durdu ve önde Quaresma ile rakibin eksenini kaydırdı. Dikkat!: Tayfur hoca böyle maçlarda Atınç başta bazı gençlere de şans tanımalıdır. İkisi düşmez!: Kasımpaşa'yı bilmem ama bu Keller ve Halil küme düşmezler. Birileri onları mutlaka kapar, kapmalıdır da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor