26 Nisan 2011 | Salı

Yazıklar olsun!

Erdemini yitirme... Eninde, sonunda sahip olduğun tek servet yine kendinsin. Milattan 900 yıl önce insanlar bir tapınağın duvarlarına yazmışlar bunları.
Maalesef aradan geçen bin yıla rağmen bazıları bu tür gerçeklerin farkında değil.
En başta da Beşiktaşlı Nihat Kahveci! Erdemini yitirmiş, kendini kaybetmiş!
Ne büyüğüne saygısı kalmış, ne eleştiriye tahammülü.
Beşiktaş'tan yılda 2.5 milyon euro alıyor.
Buna karşılık yapması gereken tek şey futbol oynamak ama oynamıyor! Sahada geziniyor.
Tam iki sezondur yaptığı bu. Hal böyleyken bu kardeşimizi eleştirmemiz büyük suç (!) oldu!
Yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu'nun gözleri önünde, burunlarının dibinde babası yaşındaki Turgay Demir'e saldırdı.
İnanamadım…Büyük şok yaşadım… Beşiktaş forması giyen biri en başta kendi yöneticisine böyle bir saygısızlığı nasıl yapabilirdi? Nihat yaptı? 30 yıldır Beşiktaş yazan, Beşiktaş'ın adını gündemde tutan, bu uğurda, birileri tarafından Fenerbahçe ya da G.Saray düşmanı, Beşiktaş amigosu ilan edilen Turgay Demir'e yaptı bunu.
Yazıklar olsun.
Gereğini yasalar önünde yapacağım. Herkesin gözleri önünde yaşandı her şey. Sana kim para veriyor?.. Paran yoksa ben vereyim olum?.. Sen Allah mısın benim aldığım parayı helal ya da haram ediyorsun!.. Senin yüzünden evime üç kere hırsız girdi…Otobüse gel otobüse, basının içine saklanma! Yazabileceklerim bunlar, gerisini mahkemede söyleyeceğim. Yumruk salladı, çıldırmış gibiydi. Üzerime saldırdı.Tüm bunları yapan, altını çiziyorum, bizim evladımız dediğimiz Nihat.
Kendini haklı görüyor, neden, çünkü onu eleştirmişiz? Aldığın parayı hak et demişiz.
Milyonlarca Beşiktaşlı'nın duygularına tercüman olmuşuz.
Kardeşimizin ağırına gitmiş eleştirilmek. İnsanca "Gel Turgay abi iki kelime konuşalım" dese, başımla, gözümle dinler ve anlamaya çalışırdım ama psikolojisi bozulmuş belli.
Yazıklar olsun sana Nihat.
Eğer seni bundan sonra o şerefli formanın altında tutarlarsa, tutanlara da yazıklar olsun

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor