07 Eylül 2011 | Çarşamba

İntihar!

Aslında fazla söze gerek yok!.. Yekta bizim Kurtuluş ümidimiz olmuş, daha ne olsun! Mehmet Topuz, Olcan, Serdar Aziz, Necip... Bunlar yabancı oyuncu mu?
Neden Milli Takım'da yoklar.
Böylesine kritik bir maçta bu kadar yetenek fukarasını bir arada sahaya sürmek hangi akla hizmet etmektir! Burak sağ kanatta oynadığı için Beşiktaş ve Fenerbahçe'de futbol kariyerini sıfırladı...
Trabzon'da parlamasının sebebi de ortada oynaması.
Peki Hiddink ne yapıyor; o Burak'ı alıp sağ kanatta kullanıyor. Pes doğrusu! 20. dakikada Burak ortaya geçti, Arda sağ, Umut ise sola... İki dakikada iki pozisyon bulduk.
Birinde Burak yaka paça düşürüldü, İspanyol bariz penaltıyı hakem es geçti, diğerinde Burak'ın kafa vuruşu direği sıyırdı.
Dedim şimdi Hiddink uyanır, Kazım'ı sağa, Burak'ı ortaya alır, Umut ve Yekta'yı çıkarır Mehmet Ekici ya da Cenk Tosun'u sahaya sürer v.s ama nerdeee?..
Son saniyelerde kazandığımız penaltı pozisyonunda Hiddink ve Çetin'e inat Burak yine ortadan fırladı... Ah bir de o penaltı gol olsaydı!..
Hak etmesek de kazanmış olacaktık... Eğri gemi, doğru sefer diyecektik. Diyemedik.
Olmadı. Kadere bakın ki gecenin en iyisi kaçırdı...

Resmen intihar ettiler

Dün gece kazanmayı hak etmedik. Gerçek bu. Sistemimiz de korku üzerineydi; Selçuk Şahin tek ön libero, Umut tek (4-1-4-1) santrfor. Buyurun buradan yiyelim. DİKKAT: Sabri, Selçuk, Yekta, Hakan ancak futbolcu kıtlığında bir arada oynayabilirler!
Öyle bir kıtlık var da, haberimiz mi yok? KARANLIK: Arda ve ortaya geçtiği anlarda Burak sahanın en iyisiydi ama gece, iki yıldızın aydınlatamayacağı kadar karanlıktı.
FİNAL:
Viyana'nın gelişi, İstanbul'dan belliydi.
Hiddink ve Oğuz Çetin resmen intihar ettiler. Bu iki puanı çok ararız.
Sözün bittiği yer burası.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor