01 Mart 2012 | Perşembe

Yanındayız

Yalnızca iki antrenman yapıp bir maça çıkan, birbirini tanımayan genç oyuncular söz konusuysa tabelayı bir yana bırakmamız şart. Bunu skor kötü olduğu için söylemiyorum...
Mantığım şu; 2-0 kazansaydık bu takım için "müthiş", "işte gençlik mucizesi" gibi ifadeler kullanmamız nasıl abartı olursa bugün tersini söylemek de da aynı şekilde abartmak olur.
Yeniden yapılanan bir Milli Takım'dan söz ediyorsak bir süre skorları bir kenara bırakmak zorundayız. Abdullah Avcı, Hiddink gibi kolay olanı tercih etmedi, geleceği kurtarma adına günü riske etti.
Bu başlı başına saygı duyulması gereken bir düşünce.
Ben olaya bu açıdan bakıyorum.
Yıllardır milli heyecanlarını dahi yitirmiş oyuncuları izlemekten bıkmış biri olarak bu çocukların yanındayım.
Olcan, Mustafa, Ömer, Sinan, Semih ve diğerleri böyle bir şansı hak eden isimler.
Avcı da o şansı veriyor.

YENİLSEN DE YENSEN DE
Tabelada yazan skorlar ne kadar rahatsız edici olursa olsun en azından bir süreliğine görmezden geleceğiz. O nedenle dün Bursa'daki muhteşem seyirciyi, heyecanla görevlerini yapmaya çalışan ilk kez milli olmuş oyuncularımızı öne çıkarmak istiyorum.
İyi niyetle mücadele eden, "küçük dağları ben yarattım" havasına girmeden ay-yıldızlı formayı ıslatan tüm çocuklarımızı alınlarından öpüyorum.
Slovakya bizi yenmiş ne gam! Varsın yensin!
Benim sözüm şu: Yenilsen de yensen de biz yanındayız Türkiyem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor