20 Mart 2012 | Salı

Quaresmatik!

Beşiktaş şu maçı kaybetse derdine dert katar ve belki de her zaman yanında olan tribün desteğini de kaybederdi.
O nedenle bu galibiyet ligdeki tüm hesapların dışında bu açıdan önem taşıyor. Haftalardır süren puan kayıpları, Avrupa'ya veda ediş, Quaresma problemi derken yeni bir başlangıç yapmak şart olmuştu.
O başlangıcı da dün yaptılar.
Manisaspor can çekişiyor, şu maçtan alacağı puan ya da puanlarla yeni bir dayanak noktası bulma amacındaydılar.
Ancak yaşadıkları sorunlar, onları fazlasıyla hırpalamış.
Beşiktaş böyle bir rakip karşısında ilk dakikalardan itibaren oyunun patronu oldu.Yarım saat içinde yaşanan beş net pozisyon ve gelen gol, tartışmasız bir hakimiyetin kanıtıydı.

HAFTANIN EN GÜZEL GOLÜ
Hilbert gelince savunmanın havası değişti sahanın kalan bölümünde de Portekiz çetesi dün organize işler yaptı. Fernandes çaldı diğerleri oynadı.
Almeida perdeyi açtı, ikinci yarıda oyuna giren Quaresma ise tam bir resital sundu.
Simao'nun pası ayağına gelen ilk toptu ve onu gol yaptı. Ancak asıl şov ikinci goldeydi. Son çizgiye indi ve tavana çaktı.
Haftanın en güzel golü buydu.
Evet Kartal bunca "kara günden" sonra beyaz bir sayfa açtı. Avrupa macerası da bittiğine göre lige ve kupaya daha iyi motive olacakları, dahası Bebe'nin de katılmasıyla playoff maçlarını farklı bir havada oynayacakları kesin gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor