04 Mayıs 2012 | Cuma

Şeref'iyle, Hakkı'yla!

Ben dahil bir çok kişi Beşiktaş ve Trabzonspor'u finallerin figüranıç gibi görüyordur. Trabzonspor figüran olmadığını önceki gün Türk Telekom Arena'da gösterdi. Hem Aykut Kocaman'ın imalı açıklamalarına en iyi cevabı verdi, hem de kendisini çantada keklik görenleri hüsrana uğrattı.
Sıra Beşiktaş'taydı. Bu maçı da birileri çantada keklik görüyorlardı.
Beşiktaş formasının ağırlığını hesap etmeden.
Beşiktaş'ın iddiası olmayabilir ama bu mücadele etmemesi için bir mazeret olamazdı, olmadı da. Siyah-beyazlı oyuncular yüreklerini çimlere serip iyi bir maç çıkardılar.

Beşiktaş hakimdi
Teknik açıdan bakarak doğru hamleler yapan Tayfur Havutçu, yanlış hamleler yapan Aykut Kocaman'a üstünlük sağladı diyebiliriz. Alex'e dokunamayan Aykut hoca orta sahada en çok mücadele eden Selçuk'la, sağ kanattan etkili bindirmeler yapan Gökhan'ı çıkardı. Bunlar yetmezmiş gibi Beşiktaş'ı en çok korkutan adam olan Stoch'u kenara aldı. Bu yanlışlara karşı orta sahayı Ekrem'le takviye eden, ön tarafa da süratli Holosko'yu yerleştiren Tayfur Havutçu kendi hanesine artı puanlar yazdırmayı başardı.
İlk 45'te futbol diye bir şey yoktu ama daha baskılı olan Fenerbahçe'ydi.
İkinci yarıda ise maçın tek hakimi Beşiktaş oldu.
Uzun sözün kısası şu; Kartal Şerefi'yle oynadı, Hakkı'yla kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor