30 Mayıs 2012 | Çarşamba

Avcı doğru yolda

Milli Takım ciddi hazırlık maçlarının (Portekiz, Ukrayna) hazırlığı olarak kabul ettiği Gürcistan, Finlandiya ve Bulgaristan serisini tamamladı.
Bu üç maça baktığımızda Gürcistan karşısında gençlerin enerjisi, Finlandiya maçında ustaların" Nasıl olsa kazanırım rahatlığı" dikkatimizi çekmişti. Bulgaristan karşısında Abdullah hoca beklediğimiz gibi karma yaptı.
İlk maçta onbirde başlayan ya da sonradan giren Serdar, Ömer, İsmail, Nuri, Sercan ve Mert, ikinci maçta görev yapan Hasan Ali, Umut ve Emre karmasını her iki maçta da oynayan Hamit-Arda ikilisiyle takviye eden Avcı'nın tercihleri anlattığı felsefesine uygun. Hoca; dinamik, topa sahip olan, stoperlerin orta saha oyuncuları gibi top kullandığı, öndekilerin ters kademeleri girdiği bir takım hedefliyor.

DAHA HIZLI PASLAŞIRSAK
Bulgaristan çok değil daha üç gün önce bizim grubun bir numarası olarak kabul edilen Hollanda'yı deplasmanda 2-1 mağlup edince Avcı'nın da bu maça bakışı biraz değişti doğal olarak.
Portekiz karşısında çıkaracağı kadroyu dün gece sahaya sürdü.
Genç-usta karışımıyla Bulgaristan karşısında topu ve oyunu tuttuğumuzu söylemek mümkün.
Rakibin kapanması da topun bizde kalmasını kolaylaştırdı diyebiliriz. Daha hızlı paslaştığımız taktirde gol ortalamamız da yükselecektir.
Avcı doğru yolda; ben biri hariç (!) bu takımdaki tüm oyunculara güveniyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor