18 Ağustos 2012 | Cumartesi

Beşiktaş sallar!

Biliyorum, yeni sezon başlarken her Beşiktaşlı karmaşık duygular içinde.
Son sekiz sezondaki gibi bomba transferlerin heyecanını yaşayamadılar.
Aksine bu transfer dönemi daha çok kulübün maddi sıkıntılarının manşete çıkmasıyla kazındı hafızalarına.
Amrabat Galatasaray'da...
Burak ve Umut Aslan oldu... Kuyt'ı Fener kaptı... Melo imzaladı...
Krasic de imzayı attı...
F.Bahçeli ve Galatasaraylı futbolseverler bu tür gelişmelerle zevkten dört köşe olurken Beşiktaşlı dostlar bir Quaresma'nın yuvada kalmasına bel bağladılar, bir de gençlerden birinin parlayıp tüm ezeli rakipleri susturmasına.
Quaresm'da taraftarın derdini ortadan kaldıracak bir gelişme yaşanmadı, bir genç adamın ortaya çıkıp "Dev transferleri bırakın bana bakın!" diyebilmesi için henüz çok erken.

Acemi boksörler
Dolayısıyla biraz mahzun, biraz durgun Beşiktaşlı yürekler. "Bu Beşiktaş, bu ligi sallar!" diyen birini duysalar, bilseler düşecekler peşine... Misal, benim böyle bir şey söylememi çok isterlerdi sanırım. Ben de isterdim açıkçası. Fakat an itibariyle bu mümkün değil.
Ama şunu derim: Çok koşar bu takım, rakibi bozar, kaleye sık gider ama zor gol atar...
Az pozisyon verir ama kolay gol yer. Çünkü kale önlerinde en önemli şey tecrübedir, orada biraz soğukkanlı katil olmak gerek. Beşiktaş'ta öyle biri yok.
Yine de mücadelesiyle yürekleri hoplatacaktır Beşiktaş.
Gençleri bir şekilde isimlerinden bahsettireceklerdir. Beşiktaş ligi alıp götürür diyemem, bunu zaten vurguladım. Ama tersini de söyleyemem.
Yeni sezonda acemi bir boksörün ringe çıkacağını söylemek istiyorum. Bu acemilerin yumrukları sert, denk getirdikleri anda rakip yere serilir.
Benden söylemesi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor