18 Ocak 2013 | Cuma

Motivasyon

Beşiktaş'ın Antalya kampında oynadığı hazırlık maçları bir ölçü değil. Tıpkı sezon başı hazırlık kampında oynanan hazırlık karşılaşmalarının ölçü olmaması gibi.
Siyah-beyazlı takımın başarısı tamamen motivasyona bağlı. Motive olamadığı hiç bir maçta gerçek gücünü sahaya yansıtamıyor Kartal. Bunu Ziraat Türkiye Kupası'nda zayıf rakiplere karşı zorlanmasından da anlayabiliriz.
Bu bakışla Beşiktaşlılar umutsuzluğa kapılmasın. Belediye maçıyla birlikte bıraktığı yerden başlayacaktır Kartal.
Ara transferde takımın tüm eksiklerinin giderilmediği malum... Dolayısıyla kalan sürede bir sürpriz olmazsa ilk yarıda yaşanan bazı problemlerin ligin ikinci bölümünde de tekrarlanması muhtemeldir.
Özellikle de forvet hattına takviye yapılamazsa Beşiktaş, kapanan takımlara karşı zorlanabilir.

Samet hoca farkında...
Öte yandan şunu unutmamalıyız, Beşiktaş'ın gerçek gücü takım halinde hareket etmesi. Hep birlikte bir şeyler yaptıklarında dağları devirebiliyorlar.
Dolayısıyla Fernandes dahil hiç bir futbolcu tek başına bu sistemi bozamaz.
Ne var ki sakatlık ve cezalar üst üste gelir de İbrahim Toraman, Fernandes, Oğuzhan, Sivok gibi kritik öneme sahip oyuncular aynı anda devre dışı kalırsa dengeler alt üst olur.
Her Beşiktaşlı futbolcunun kalan 17 haftaya final havasında motive olması ve her anlamda kendine iyi bakması "gizli hedefe" ulaşmak için şarttır.
Teknik direktör Samet Aybaba, takımın gücünün de, eksikliklerinin de farkında. Elindeki kadroyu oynayanı, oynamayanıyla hazır tutması bu anlamda çok önemli. Bu takdirde Beşiktaş'ın
gücüne güç katacağı kesindir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor