10 Şubat 2013 | Pazar

Maceradan dönüş!

Beklenti Beşiktaş'ın beşli orta saha ve tek forvetle başlamasıydı. Sonucunda rakibin can derdinde ve her türlü riski alacağı kesin.
Üstelik deplasmandasın. Ayıp değil, günah değil. Ortayı beşle kontrayı bekle. Samet hoca her halde birileri "Korkak" diyecek diye sanırım son anda karar değiştirip çift forvetle başladı.
Baktı orta saha elden gitmiş, golü yemiş ve maç gidiyor, döndü beklentiye. Escude savunmaya, Toraman ortaya, Oğuzhan sağ tarafa ve Holosko önde tek forvet.
Bu değişiklikle Beşiktaş önce oyunda dengeyi sağladı. O dakikaya kadar birbirine yapışık oynayan Fernandes, Oğuzhan ve Olcay'la rakip kale önünde sadece kargaşa yaratan Beşiktaş takımı yeni düzende çok daha dengeli bir görüntüye büründü.
Sahada denge sağlanınca skor tabelası da eşitlendi.
Neymiş, aklın yolundan ayrılmamak gerekir miş!

Elazığspor'a helal
İkinci yarıda genel manzara pek değişmedi. Oğuzhan'la sağ kanadı etkili kullanan Beşiktaş arkasında dört koşan adamla Fernandes'i de epey rahatlatmış oldu.
Veli ve Toraman çok büyük bir gayretle orta sahada Elazığspor'un dengesini bozunca pozisyon üstünlüğü de Beşiktaş'a geçti.
Toraman'la öne geçen Kartal ardından farklı arttırabileceği fırsatlar da yakaladı ama garip bir laubalilik içinde net pozisyonlar harcandı.
Sonra üçüncü gol bir ofsayt pozisyonuyla geldi.
Yeni Kartal Niang son on dakikada görev aldı ve bu sadece takıma ısınma adına önemliydi.
İki-üç kez topla buluştu nasıldı derseniz, bildiğiniz Niang gibiydi demek en doğrusu olur sanırım.
Yılmaz hocanın Elazığspor'u her türlü takdiri hak ediyor.
Çocuklar ligde kalacaklarına inanmışlar.
Eninde sonunda başaracaklardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor