01 Haziran 2013 | Cumartesi

Yetti gari!

Abdullah Avcı öyle yapıyor olmuyor, böyle yapıyor olmuyor. Hoca göreve geldiği günden bu yana hep bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım ama hikaye. Çünkü bardak boş!
Hazırlık maçı diyorum, performanstan çok potansiyele bakıyorum, bir önceki maçta tazelenen umutlarım bir sonrakinde yerle bir oluyor.
Bir şeyler eksik Milli Takım'da. En başta ruhu eksik bu takımı**1 . Herkes elinden geleni yapıyormuş gibi görünse de aslında cümle alemin kafasına göre takıldığı garip bir karmaşa var sahanın ortasında.
Rakibin güçlüsü ya da zayıfı fark etmiyor, kazanamıyoruz, kazanmak şöyle dursun geleceğe dönük umut veremiyoruz.

Avcı'lı ya da Avcı'sız çözüm şart
Böyle gitmez. Abdullah Avcı bir şeyler yapmalı. Slovenya karşısında hiçbir varlık gösteremedik. Kolay gol yiyor ve zor atıyoruz daha doğrusu atamıyoruz. Bir değil, iki değil.
Galibiyete hasret kaldık vesselam. Özel maçlarda tabeleya bakmam ama özeli de olsa razıyım. Bu çocuklar bu kadar beceriksiz değil. Başka bir şey var! Uyum yok, heyecan yok, birlikte mücadele etme gayreti yok Milli Takım'da.
Ya Abdullah Avcı bir çözüm bulacak ya da Avcı'sız bir çözüm bulunacak.
Egeli insanımızın dediği gibi; yetti gari!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor