04 Kasım 2013 | Pazartesi

VATİBA'nın sihiri!

Hangi gerçekçi teknik adam savunmanın sağındaki arızayı gidermek için orta sahadaki dengeyi bozar? Cevap veriyorum; Bilic!
Bin kez yazdım bu da binbir, Veli ve Atiba yok VATİBA var. Biri yoksa diğerinin de performansı düşer. Bilic yanlış on birle başladı, Atiba'yı savunmanın sağına çekti orta saha boşaldı. Veli tek başına direnmeye çalıştı, Karabük bayram yaptı.
İkinci yarı Serdar oyuna girince gerçeği gördü zannettik o da ne, Gökhan Töre ve Olcay Şahan dururken Veli çıkmış!
Sonuç, orta saha ilk yarıdan biraz daha iyi ama yine sezon başındaki havasında değil… Almeida haftalardır formsuz, Olcay Şahan ve Gökhan Töre de öyle. Peki bu şartlarda ilk onbir de oynamalarının bir açıklaması var mı? Bence yok.
Antalya, Rize ve Akhisar maçlarında da bu kafayla puanlar kaybedildi.
Rotasyonu hiç düşünmüyor ve körü körüne bazı oyunculara saplanıp kalıyor Bilic. Böyle gitmez, benden söylemesi.

Bal yapmayan arı gibiydi
Bilic; Franco, Kerim, Mustafa, Ömer gibi alternatif oyuncuları hazır tutmak için çaba harcamıyor.
Kadro istikrarı demek her maça aynı oyuncularla çıkmak demek değildir. İskelete dokunmadan etrafında denemeler yapabilirsiniz. Biliç bunu yapmıyor.
Beşiktaş tıpkı Rize, Antalya ve Akhisar maçlarında olduğu gibi dün yine bal yapmayan arı gibiydi. Baskı kuramadı, iyi top yapamadı. Tüm bunların sebebini başka yerde arayan yanılır. Gerçek sebep binanın temelinin sarsılması ve VATİBA'nın devre dışı bırakılmasıdır.
Bilic beni şaşırtıyor, hem de çok şaşırtıyor.
Oysa yapması gereken rakipleri şaşırtmak olmalı, beni değil! DİKKAT!: S. Bilic, S. Aybaba olma yolunda hızla ilerliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor