16 Mart 2014 | Pazar

Penaltı, belaltı!

Son iki haftada Beşiktaş lehine verilmeyen penaltılara bakın, bir de dün verilen ilk penaltıya...
Ligimizin tartışmasız gerçeği şu; üç büyükler arasında en zor penaltılar Beşiktaş lehine çalınırken, en kolay penaltılar yine Beşiktaş aleyhine üfleniyor hakemler tarafından.
Bu ligde Galatasaray ya da Fenerbahçe aleyhine böyle bir penaltı verebilecek kaç hakem acaba!
Hadi biri, kazara verdi diyelim ondan sonra ikinciyi çalabilecek babayiğit çıkar mı? Hiç sanmam...
Konu Beşiktaş olunca kolay bu işler.
Bu arada hemen belirtelim ikinci penaltı, harbi penaltıydı.
Tıpkı Kıvanç'ın açık olan kolunun topla buluşmasının penaltı olması gibi. Ancak hakem Palabıyık bu olaya pek ilgi göstermedi nedense!
Yine Beşiktaş'a penaltıyla, belaltı vurdular özetle.

Hakemi yenecek güçleri yok
Rize can derdinde Kartal, Şampiyonlar Ligi ve olursa şampiyonluk hesaplarında. Bu havada iki takım da can havliyle başladı. Haftalardır şans arayan Mustafa Pektemek bulduğu ilk pozisyonda ceza sahası içinde ne kadar etkili olduğunu gösterdi.
Sonrası malum; biri komik, diğeri gerçek iki penaltı ve dön dönebilirsen geri muhabbeti!. İkinci yarıya da hızlı başlayan Beşiktaş oldu. Haftalardır formsuz olan Olcay kafayla ıskayı geçince Mustafa Pektemek ikinci kez sahne aldı.
Beşiktaş galibiyet için yüklenirken Almeida'yı oyuna alan Bilic, forveti çiftledi, bu da yetmeyince Holosko kozunu oynadı. Uğur Tütüneker de buna karşılık LuaLua-Sercan ikilisini sürdü sahaya.
Cesur yüreklerin savaşıydı bir anlamda. Beşiktaş maçın son bölümünde ciddi bir baskı kurdu, pozisyon buldu. Ancak rakibi yenecek kadar iyi olsa da hakemi yenecek gücü yoktu Kartal'ın. O kadar da iyi değildiler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor