28 Nisan 2015 | Salı

Ohh be!

Galatasaray karşısında Gaziantepli oyuncuların, her fırsatta yere yattıklarını gördükçe ekran başında isyan ettim… Galatasaray gol atsın diye dua ettim o gol gelince de "Ohh be" dedim.
Benzer bir filmi dün Ankara'da izledik… Beraberliği bulunca Karabük takımı yerden kalkmayı bilmedi. Fırsatını bulan attı kendini çimlere! Bildiğin rezalet… Çıkarsın mertçe oynarsın topunu hepsi bu… Yerde yatarak puan almak da nereden çıktı?
Her neyse, bu ülke futbolundaki hangi yanlışı eleştirerek düzeltebildik ki bunu düzeltelim… Boş verdik gitti… Beşiktaş ilk darbeyi vurduktan sonra arkasını getiremedi ve korku filmi başladı..
Demba Ba, Tolgay, Sivok derken net fırsatlar kaçırılınca maçı kotarmaları mümkün olmadı… Franco dururken devşirme stoper Necip'i sahaya süren Biliç aldı boyunun ölçüsünü ve Necip girer girmez kızardı. Bu nasıl bir teknik adamlıktır anlamadım gitti. Yahu Necip bir maç iyi oynadı diye bundan sonra stoper mi olacak, bu neyin kafasıdır Allah aşkına?

Yıldırım kötü hakem!

Karabük bir eksikken bile iyi oynuyordu ki sayılar eşitlenince daha da iyi oynayıp golü buldular. O mücadelelerini nasıl alkışlıyorsam golden sonraki zaman çalma komikliklerini aynı şekilde ayıplıyorum. Her neyse, lig yarışı sürüyor… Kim ipi gögüsler bilemem ama en azından bu hafta yere yatanlar değil son saniyeye kadar galibiyeti kovalayanlar kazandığı için bir futbol adamı olarak mutluyum… Bülent Yıldırım'a gelince… Faulleri es geçti. Kırmızı kart pozisyonunda devam dedi, yardımcısı uyarıp karizmasını kurtardı. Zaten kötü hakemdir artık ne yaptığını bilmiyor; en azından Beşiktaş maçlarında durum böyle…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor