29 Ağustos 2015 | Cumartesi

Gol rekoru kırar!

Geride kalan iki sezon boyunca Biliç'in Beşiktaş'ının temel direklerinin V.Atiba olduğunu anlatmaya çalıştık… Biliç ne zaman bu ikiliyi bozduysa Beşiktaş başına iş aldı… Sanırım bu sezon da "Töre-Quaresma birlikte oynamaz Sosa-Oğuzhan aynı onbirde olmamalı" demekle geçecek… Beşiktaş'ın öndeki oyuncularının hiçbiri yeteri kadar koşmuyor, net! O zaman arkadaki ikili doğru seçilmeli… Atiba'nın tek başına yapacağı pres hiçbir rakibe karşı orta sahada üstünlük sağlamaya yetmez. Yanında ya Necip olacak ya da Serdar Kurtuluş. İki kere iki dört! Aksi halde dün olduğu gibi Gomez önde yeteri kadar top alamaz ve meşin yuvarlakla buluşabilmek adına sol beke kadar gelir… Gaziantep karşısında bu gerçekler bir kez daha çıktı karşımıza.
Oğuzhan, Sosa, Töre, Olcay gibi ayağına top bekleyen ya da göstermelik koşular yapan dört oyuncunuz varsa Atiba'nın gayretleri de sonuçsuz kalır.

Atiba'ya yardımcı şart

Atiba ve yanına koyacağınız Serdar ya da Necip koşacak, öndekiler oynayacak; Beşiktaş'ın gerçeği bu. Nitekim dün Sosa, Oğuzhan ve Töre gibi üç top ustası aynı anda sahadayken dahi Beşiktaş rakip kale önünde çoğalamadı. Bunda Gaziantep'in kapanmasının da payı büyük elbette ama tersini beklemek fazla iyimserlik olur, rakipler kapanacak ve siz de en az onlar kadar koşup bunaltıcı baskı kuracaksınız.
Dikkat edin Oğuzhan'ın müthiş frikik golüne kadar Beşiktaş'ın organize tek pozisyonu yok, golden sonra ise Gaziantep açılınca Kartal tek kelimeyle coştu. Hikayenin özeti de bu zaten; Beşiktaş ilk golü atıp rakibi tuzağa çektiğinde önüne geleni dörtlük, beşlik yapar… Ancak o ilk golü bulana kadar orta sahaya sahip olmak şart. Yani, yanisi şu; acilen bir Veli bulup alın!
Evet sıkıntılı geçen bir maç Oğuzhan'la aydınlandı ardından Cenk Tosun, Olcay Şahan ve Kerim'le pırıl pırıl oldu.
Üç haftada on gol harika, devamı gelirse Kartal bu sezon gol rekoru kırar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor