01 Ekim 2015 | Perşembe

Bizi kollayın!

Aziz Yıldırım diyor ki; "70 milyon euro harcadık hala ikinciyiz, bizi biraz kollayın! Geçen sezon bize iki Beşiktaş derbisi kazandıran Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus bile bu sezon bizi kollamıyorlar bu işte bir iş var!.. Geçen sezon derbiye giderken 6 puan gerideydik, yenilsek 9 puan fark olacaktı, Bülent Yıldırım sayesinde biz kazandık ve fark 3'e düştü, iyi de oldu... Bakmayın siz 'hakem verdiyse doğrudur' diyen İsmail Kartal'a onu bu yüzden gönderdim, hakem bizim lehimize hata yaparsa doğrudur, tersine tahammülümüz yok!"
Bence bunları söyledi Aziz Yıldırım ya da ben yanlış anladım!!!
Aziz Başkan, hakem hatalarını TFF'ye yazdığı mektubunda sıralamış ama unuttukları var... Barış Şimşek yüzüne küfür eden Markoviç'i atmadı onu unutmuş... Antalya maçını, beğenmedikleri Bülent Yıldırım'ın 90 artı 7'de verdiği uydurma faul kararı sonucu Nani'nin frikik golüyle yenmişlerdi, atlanmış!...
Geçen sezon Olimpiyat'ta Emre ve Topal atılacakken Beşiktaş'tan Olcay Şahan atılmıştı bunu da unutmuşlar...
Hakem de Bülent Yıldırım'dı...
Emenike formasını çıkarıp sahayı terk edip, izinsiz girdiğinde iki kez atılırdı, hakem Fırat Aydınus'tu yine unutmuşlar... Aynı maçta Biliç'e bir kez daha küfür eden Emre'yi tüm Türkiye duymuş Aydınus duymamıştı, tesadüfe bakın bunu da atlamışlar.
Aziz Yıldırım, "Türk futbolundaki kötü gidişe dikkat çekiyoruz" örtüsü altında, hakemleri etkileme toplantısı yaptı. Ve ekledi; genç hakemleri bizim iç saha maçlarına verin ki kolay etkileyelim, kaşarları etkilemeyi başaramıyoruz artık!
İstedikleri nedir bilmem ama hakkaniyetli hakem istemedikleri kesindir.
NET...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor