06 Ekim 2015 | Salı

Zafere inandık

Kağıt üzerinde zayıf görünen grubumuzda hesapta olmayan puanları kaybedince kendi göbeğimizi kesme şansını kaybetmiştik. Hollanda galibiyetiyle en azından üçüncülük yarışında kendi kaderimizi tayin yetkimizi geri almış olduk. Şimdi sırada Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları var. Bu iki rakibe de kaybetmiştik. İzlanda deplasmanında üçlü savunma ile oynama hatası yapmış ve tek kelimeyle büyük şok yaşamıştık.
Çek Cumhuriyeti maçı da o şokla gitmişti zaten. Grupta beyaz sayfa açan millilerin önünde şimdi hataları telafi etme, yaraları sarma fırsatı var. Önce deplasmanda Çekler ardından Konya'da İzlanda'yı yendiğimiz taktirde diğer maçların sonuçlarına bakmamıza gerek kalmayacak.
Yok eğer yine hesapta olmayan bir kayıp yaşarsak o takdirde Hollanda'nın kaybetmesini beklemek durumundayız.
İlginç olan şu ki, biz Çek Cumhuriyeti karşısına, Kazakistan-Hollanda maçı sonucunu bilerek çıkacağız çünkü onlar 19.00'da oynuyor, biz 21.45'te. İşimiz rast giderse Hollanda'nın puan kaybı halinde tüm stresimizden kurtulma şansımız var.

Benim güvenim sonsuz
Milli Takım kaliteli oyunculardan kurulu bu hiç tartışmasız. Başında da iyi bir teknik adam var, tek sorunumuz bazı kritik oyuncularımızın formsuz oluşları ya da kendi takımlarında kadroya girmekte zorlanmaları.
14 yabancının serbest olduğu ligde bir anlamda bu da normal. Arda'nın maç eksiği de bir başka problemimiz… Ancak hiç bir mazereti kafamıza takacak halimiz yok. Kazanmak zorundayız, evvelallah kazanacağız.
Milli Takım'a güvenim sonsuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor