19 Ekim 2015 | Pazartesi

Kuyruklu yıldızlar

Gecenin kuyruklu yıldızları Rhodolfo ve Atiba'ydı.. Rholdolfo, Kweuke gibi bir devle boğuştu ve nefes aldırmadı… Atiba sahanın her yerine yetişti neredeyse bir tek hatalı pas yapmadı… Ve sonra da kaliteli bindirmeleriyle Gökhan Töre… Elbette sezon başından bu yana yeterli süre almamasına rağmen, küsmeden, darılmadan işine sarılan ve geceyi kurtaran Quaresma da listede var… Ligin üzerinde bir mücadele izledik.
Hakem Ulusoy da Premier Lig havasında yönetmeye kalkınca biraz ortalık karıştı! İki takımın, aynı yardımcının yanlış bayrağıyla güme giden birer golleri var, bir de Oğuzhan'a yapılan penaltı… Sosa, Beck ve Kuweuke'ye yapılan net sarılık faullerin atlanması Kadı Kızı'ndaki diğer kusurlardı.
Beşiktaş zaman zaman tiki-taka örnekleri sundu, maçın büyük bölümünde oyuna hakim olan taraftı.
Rizespor ise diri olduğu dakikalarda yani maçın ve ikinci yarının başlarında iyi kontralar yaptı. Hakkını teslim edelim Hikmet hoca iyi takım yapmış ve iyi de motive etmiş. Rize taş gibi takım.

Kartal fark atabilirdi
İyi kapanan ve çok çabuk kontra yumruklar atan rakiplere karşı oynamak zordur. Siz yapmaya çalışırken arkada açık verirsiniz… Beşiktaş, Sosa, Oğuzhan, Töre, Atiba, Gomez ve Olcay'la yapmaya çalışırken arkada verilen açıkları genellikle Rhodolfo zaman zaman da Ersan kapattı. İkisi de çok gayretliydi. Olcay Şahan'ın en krıtik anlardaki yanlış pas tercihleri bir şeyleri eksik bırakıyordu. Şahan çıktı Quaresma girdi işin şekli değişti.
Beşiktaş aynı bindirmeleri, aynı paslaşmaları yaptı ama bu kez çok daha etkiliydi… Q7 maçı kotaran golü attı, İsmail, Sosa, Gomez ve yine Q7'nin kaçırdıkları var. Yani fark artabilirdi de… Milli maç sonrası böyle zor bir maçı 3 puanla kapatmak Beşiktaş için çok önemliydi. Zirvedeki yerini koruyan Kartal artık daha moralli ve daha özgüvenli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor