31 Ekim 2015 | Cumartesi

Nazarlık!

Yiğidin hakkını yiğide vererek başlayalım; Kasımpaşa taş gibi takım… Bravo Rıza hocaya, geçen sezon Şota'yla dökülen oyuncular Çalımbay'la coşmuş… Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayan ekibi, bu ligde her hangi bir takımın Kartal'la kora kor oynaması çok kolay değil. Kasımpaşa oyunun ilk yarısında bunu tam anlamıyla yaptı… İkinci yarıda yorulacakları belliydi Şenol Güneş de böyle düşünmüş olacak ki savunma ağırlıklı orta saha Necip'i çıkarıp Sosa'yı oyuna aldı.
Aynı şekilde kendine oynayan ve gereksiz yere sararan Quaresma da yerini Töre'ye bıraktı. Bu değişiklikler etkisini çabuk gösterdi… Beşiktaş önce rakip kaleyi baskı altına aldı ardından Bay Gol Gomez'le eşitliği yakaladı… Kartal'ın beraberliğin ardından öne geçmesi işten bile değildi, Kasımpaşa bunaldı, orta sahası çöktü ve tamamen savunmaya gömüldü.

Harika maç, nefis goller

Gelin görün ki o baskı golü getirmezken Kasımpaşa ikinci yarıdaki ilk atağında Eren'le tekrar öne geçti.
Hemen belirtelim Eren'in attığı ilk golde Tolga, ikincide ise ağır kalan Rhodolfo hatalıydı.
Rıza hocanın Abdullah'ı oyuna alması orta sahada dengeleri yeniden kurarken Beşiktaş bu bölgeyi geçmekte zorlandı.
Tam maç böyle bitecek derken Oğuzhan'ın kıvrak çalımı ardından Donk, topun üzerine gömülüp adeta örtülü bir planjon yaptı ve iyi bir maç yöneten Cüneyt Çakır da penaltı noktasını gösterdi.
Sonuç olarak harika bir maç, nefis goller izledik. Her iki takıma da teşekkürler.
Beşiktaş için bu bir yol kazasıdır ve şampiyonluk yolunda olup da henüz yolu Kasımpaşa'dan geçmemiş rakiplerinin de aynı kazayı yapması güçlü olasılıktır… Bir başka deyişle göze hoş gelen futboluyla övgüleri hak eden Kartal bir anlamda göze geldi.
Bu da nazarlık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor